Kamaszok, ti milyen zenét hallgattok? Ki a kedvenc magyar és külföldi előadótok és együttesetek?
Kedvenc magyar együttesem: Hooligans, Edda
Kedvenc magyar előadóm: Radics Gigi, Tóth Gabi
Kedvenc külföldi előadóm nem tudnék választani
Kedvenc külföldi együttesem: Kings of leon
magyar egyuttes: irie maffia, brains, kispal, 30y, ivan and the parazol, mitsoura,
magyar eloado: sena dagadu, akph
kulfoldi eloado: chet faker, pete doherty
kulfoldi zenekar: arctic monkeys (de csakis a regi albumok), frank zappa, the black keys
magyar: Kárpátia, Leander
külföldi: Rammstein, Slipknot, SOAD
Kedvenc magyar együttes: Claps for Caroline, Leander Rising, Tankcsapda.
Magyar előadó: nincs.
Kedvenc külföldi együtteseim (rengeteg van, de felsorolok egy párat): Bullet for My Valentine, Marilyn Manson, Butcher Babies, Arch Enemy, Anthrax, Cerebral Bore, Astarte, The Agonist, Suicide Silence, Children of Bodom, Bring Me the Horizon, Otep, Jinjer, Upon This Dawning, Escape the Fate, Motionless In White, Chelsea Grin, Black Veil Brides, Tokio Hotel, Bon Jovi, Rammstein, Guns 'n' Roses, In This Moment, The Pretty Reckless, Fleshgod Apocalypse, The Devil Wears Prada, Dying Fetus, Purgatory, Asking Alexandria, Helia stb. stb.
Külföldi előadók: Shakira, Lady Gaga, Rihanna, Rita Ora stb.
15/L
Utolsó vagyok.
Eszembe jutott még egy pár külföldi együttes, amiket imádok: Korn, Linkin Park, System of a Down, Dope, Anarchy, Thy Antichrist stb. stb. stb...
Megint utolsó vagyok.
Még: 30y, Papa Roach, Blur stb.
Tudom, hogy vicces, de úgyszintén utolsó vagyok. :D
Ezeket a műfajokat kedvelem: deathcore, metalcore, post-hardcore, grindcore, brutal death metal, industrial, melodic death-metal, death-metal, trash-metal, black-metal, punk, rock, goth-rock, balettcore, depressive brutal metal (és még sok máy keményebb műfajt) de ezeket is kedvelem: pop, pop-rock, teen rock, alternative rock.. :)
Magyar együttesek: Kárpátia, Beatrice, Ossian, Egészséges Fejbőr, Pokolgép, Blues Company
Előadó: Kalapács József
Külföldi együttes: Motörhead, Metallica, Rammstein, Nordfront
Előadó: Ilyen nincs
Kedvenc magyar együttesem: Fish!, Paddy and the Rats, Ivan & the Parazol, Irie Mafia, Brains, stb
Kedvenc magyar előadóm: Sena
Kedvenc külföldi előadóm: Frank Sinatra, Woodkid, Nina Simone
Kedvenc külföldi együttesem: Rengeteg van :D Poets of the Fall, Parkway Drive, Imagine Dragons, Rise Against, Gorillaz, Queen, Guns n' Roses, Tame Impala, stb :D
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!