Hogyan győzzem meg anyát, hogy ottaludjak egy barátomnál?
Figyelt kérdés
Szóval lesz nála mikulásbuli, és nincs nagy kedvem 11-12 körül hazamenni, több okból is... Nem akarom, hogy azért ne ihassak, mert "le fog ellenőrizni", meg hát eléggé bejön a srác, és nem akarom, hogy gáznak tartson... Plusz az sokkal nagyobb buli, és amugy sem egyedül maradnék ott. Tehát, hogy győzzem meg anyát? Fontos!2014. nov. 25. 16:50
11/11 A PÁSZTOR válasza:
ez a "nem mész sehova" ez tönkreteszi a gyereket. Ebben teljesen egyet értek. Bizalom nélkül nem mennek a dolgok. Az, hogy piálsz meg szexelsz a te dolgod, de ( én már 50 vagyok láttam ezt azt) ne gondold, hogy ha majd el jön az ideje abba hagyod és te jó leszel, mert ez nem megy , nem fog sikerülni. Te magad határozod meg az irányt, amerre indulsz oda jutsz. Egy jó pasi többre becsül ha józanon szereted, ha akarsz magadnak egy szép élet, és boldog kapcsolatot, akkor még most gondold végig, vajon helyes-e az ha egy kapcsolatban a pia és a szex az alap, vagy esetleg valami másra kell alapozni és később beépülhet ez is az is( ha akarjátok a piát valaha látni a kapcsolatotokban ) a szex úgy is jön csak ne az legyen az első.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!