A 14 éves lányom hazudgál össze vissza nem mondja meg a jegyeit mit tegyek?
tudom bennem is van hiba de a lányom minig késve mondja el a jegyeit és más anyukától tudom meg a jegyeit
tudom tini de én nem voltam ilyen mindent megtettem már a nevelése érdekében de hiába
mikor számonkértem rajta elkezdett sírni és a férjemnek azt mondta h fél nekem elmondani
nem tudom mi tévő legyek már felneveltem a fiam vele nem volt ilyen gondom
köszönöm a válaszokat
már leültem vele beszélni de nem hajlandó beszélni velem
régen mindig együtt csináltuk a leckét leellenőriztem neki felmondta és minden jó volt
most már fölöslegesek ezek
éppen azért írtam ki hogy valami egyéb tanács jönne e esetleg
Ma voltam az angol tanárnál, aki mondta egy szülőnek,hogy ne kérdezze fel gyerekétől a leckét, mert akkor egy hétig is mondhatná.Angolról volt szó, nem tudom hogy van.
Én mindig magamba tanultam, mert anya dolgozott, egyedül voltam itthon.Anya sose követelte el tőlem,hogy színötös legyek, mert nem.Annyit kért,hogy valósítsam meg az álmaimat és legyek valaki.
4.7 lett az átlagom középiskolában és még mindig egyedül tanulok.A rossz jegyeket én sem időben mondtam el, csak akkor tudta meg , ha alá kellett írni valamit.
legyél kapcsolatban a tanáraival, vagy legalább az osztályfőnökkel és mindig tudd meg a jegyeit... mond el a lánynak, hogyha nem tőle tudod meg, hanem mástól, sokkal dühösebb leszel annál, mint amikor őszintén elmondja... és úgyis megtudod egyszer, és minél később, neki annál rosszabb lesz
én így szoktam le a hazugságról... 5. osztályos koromban három hónapig titkoltam egy angol 3-ast, és anyukám megtudta a tanártól... nem bántott, de olyan lelkis dumát nyomott, hogy el tudtam volna süllyedni szégyenemben...onnantól kezdve minden jegyet elmondtam még aznap, h megkaptam, az 1-eseket is, és nem is beszélve arról,hogy más téren sem hazudtam és nem hazudok máig sem a szüleimnek, de még másoknak se...
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!