Hogy tudnám sulis úszás alól kikéretni magam?
Egyszerűen szarul jön ki, de nagyon.
Aznap megyek kondiba suli után, nem fér el nálam annyi cucc.
A hasam elég nagy még, most azon dolgozok, nem angyon akarok ott félmeztelenül úszkálni. Meg ez a hülye úszósapka, hajzselét taccsra vágná, úgy ahogy van, pedig még úgy se 10/10 a hajam, zselé nélkül meg vállalhatatlanul szar szerintem. Valami bőrgyógyászati papírral nem lehet, hogy klóros víz nem tesz jót a bőrömnek vagy valami ilyen hülyeség?
Nem lógni akarok, meg bírnám fizikailag de k..rvára nincs hozzá kedvem..
megmondod, hogy otthon hagytad a fürdőgatyesz, de ha ragaszkodnak hozzá, te meztelenül is úszol. nem fognak ragaszkodni hozzá :) :)
orvosi papír a legjobb... bőrgyógyászati is jó, ekcémára pl. nem jó a klóros víz, mert szárít. de elég hosszadalmas bejutni bármely bőrgyógyászatra, vagy fél nap, mire egy rendelésen sorra kerülsz.
háziorvosoddal dumálj, tuti tud valami okos igazolást írni neked :)
nem értem ezt az úszósapka dolgot én se... Kásás Tamás vízilabdázónk mellkasa tiszta szőr, és neki nem kellett a medencébe búvárruha... akkor minek az az idióta úszósapka másoknak...?
amúgy bújj úszószemüveg mögé, ha hülyén érzed magad a sapiban. legalább nem látják rajtad, hogy égőnek találod az egészet :)
zselézni lehet úszás után is
poocak? tuti vannak az osztályban olyanok, akik irigykednek rád, hogy neked csak a pocak a gondod :) :)
én a helyedben szrnék az egészre. jó sport az úszás, én imádok úszni, 5 évig majd heti kétszer jártam kajakedzés miatt tizenévesen.
nem fogyni akarok, most éppen szálkásításban vagyok, hasizom van, csak tömegeléskor nem figyeltem, jött fel zsír is. ha minden jól megy, január elejére már lemegy a zsír, és látszani fognak a kockák is:D
hajamat nem szeretném kisebbre vágatni, meg a lábamon volt valami bőrhiba, csak kentem valami krémmel, és nem látszik. viszont ha jól emlékszem az orvos azt mondta, ha nem muszáj, akkor ne nagyon menjek klóros vízbe:D
ment a pacsi, köszi a válaszokat:)
- víziszonyod van (mert van ilyen)
- bőrgyógyászhoz elmész (lecsekkolod a pénzt) és kiír klóralergiára
Te szerencsétlen, a víziszonyod van az jó indok. Benyögöd aztán kész, esetleg el is játszhatod, hogy fú, de parázol.
Amúgy nem kell ennyire magas lovon ülni, meg beképzeltnek lenni, nem lány vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!