Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogy tudnám sulis úszás alól...

Hogy tudnám sulis úszás alól kikéretni magam?

Figyelt kérdés

Egyszerűen szarul jön ki, de nagyon.

Aznap megyek kondiba suli után, nem fér el nálam annyi cucc.

A hasam elég nagy még, most azon dolgozok, nem angyon akarok ott félmeztelenül úszkálni. Meg ez a hülye úszósapka, hajzselét taccsra vágná, úgy ahogy van, pedig még úgy se 10/10 a hajam, zselé nélkül meg vállalhatatlanul szar szerintem. Valami bőrgyógyászati papírral nem lehet, hogy klóros víz nem tesz jót a bőrömnek vagy valami ilyen hülyeség?

Nem lógni akarok, meg bírnám fizikailag de k..rvára nincs hozzá kedvem..

2014. nov. 21. 22:49
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
:-) aranyos vagy, én más, de hasonlóan komoly indokok miatt nem akartam járni (nő vagyok, akkor kamaszlány voltam), szemészeti papírt vittem, elfogadták, de csak mert azt tudtam rokontül szerezni, a bőrgyógyászati sokkal hihetőbb. Azóta amúgy imádok üszni járni, csak ott az osztálytársakkal nem lett volna jó, meg baromi messzi helyre szervezték.
2014. nov. 21. 23:54
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

megmondod, hogy otthon hagytad a fürdőgatyesz, de ha ragaszkodnak hozzá, te meztelenül is úszol. nem fognak ragaszkodni hozzá :) :)

orvosi papír a legjobb... bőrgyógyászati is jó, ekcémára pl. nem jó a klóros víz, mert szárít. de elég hosszadalmas bejutni bármely bőrgyógyászatra, vagy fél nap, mire egy rendelésen sorra kerülsz.

háziorvosoddal dumálj, tuti tud valami okos igazolást írni neked :)

nem értem ezt az úszósapka dolgot én se... Kásás Tamás vízilabdázónk mellkasa tiszta szőr, és neki nem kellett a medencébe búvárruha... akkor minek az az idióta úszósapka másoknak...?

amúgy bújj úszószemüveg mögé, ha hülyén érzed magad a sapiban. legalább nem látják rajtad, hogy égőnek találod az egészet :)

zselézni lehet úszás után is

poocak? tuti vannak az osztályban olyanok, akik irigykednek rád, hogy neked csak a pocak a gondod :) :)

én a helyedben szrnék az egészre. jó sport az úszás, én imádok úszni, 5 évig majd heti kétszer jártam kajakedzés miatt tizenévesen.

2014. nov. 22. 00:14
 3/10 lululuca válasza:
HA le akarsz fogyni kezdj el sportolni és ha az vizes sport akkor elvileg ki lehet magad iratni. de ahogy ezt olvastam úgy látom nem nagyon jön be neked a víz. Szerintem a bőrgyógyászati indoknak az kevés hogy nem tesz jót a bőrödnek de a klórallergia az már jó indok.Amúgy ha elkezdenél pl. vízilabdázni akkor nem kell azt a hülye gumis úszósapit viselni hanem jó a vászon is.Valamelyik egyesületnél adnak és még fizetni sem kell érte.Ha hosszabb a hajad akkor mondjuk vágasd rövidebre.És ne aggódj a vizilabdás fiúk felének nagy hasa van ;).
2014. nov. 22. 17:15
 4/10 A kérdező kommentje:

nem fogyni akarok, most éppen szálkásításban vagyok, hasizom van, csak tömegeléskor nem figyeltem, jött fel zsír is. ha minden jól megy, január elejére már lemegy a zsír, és látszani fognak a kockák is:D

hajamat nem szeretném kisebbre vágatni, meg a lábamon volt valami bőrhiba, csak kentem valami krémmel, és nem látszik. viszont ha jól emlékszem az orvos azt mondta, ha nem muszáj, akkor ne nagyon menjek klóros vízbe:D

ment a pacsi, köszi a válaszokat:)

2014. nov. 22. 17:33
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

- víziszonyod van (mert van ilyen)

- bőrgyógyászhoz elmész (lecsekkolod a pénzt) és kiír klóralergiára

2014. nov. 22. 22:11
 6/10 A kérdező kommentje:
nincs víziszonyom:D
2014. nov. 22. 23:00
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Te szerencsétlen, a víziszonyod van az jó indok. Benyögöd aztán kész, esetleg el is játszhatod, hogy fú, de parázol.

Amúgy nem kell ennyire magas lovon ülni, meg beképzeltnek lenni, nem lány vagy!

2014. nov. 23. 18:54
 8/10 anonim ***** válasza:
Te mekkora egy homár vagy...
2014. nov. 26. 05:43
 9/10 A kérdező kommentje:
Utolsó te meg qrva kemény lehetsz a 40kilóddal:DDd
2014. nov. 26. 14:56
 10/10 anonim válasza:
Mond hogy súlyos nemi beteg vagy és feröző is!!!
2014. dec. 11. 00:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!