Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ti mennyi zsebpénzt adnátok a...

Ti mennyi zsebpénzt adnátok a 17 éves lányotoknak?

Figyelt kérdés
2014. nov. 4. 21:24
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
18%
Miért kéne havi 10 ezer??.Otthon lakik,szülők veszik a ruhát,pipere dolgokat,bérletet,kaját szerintem havi 3-4 ezer simán elég.
2014. nov. 5. 15:11
 12/20 anonim válasza:
Használhatom Anya hitelkártyáját, így pontosan nem tudom. De nagyon változó.
2014. nov. 6. 18:43
 13/20 anonim ***** válasza:
én 18L vagyok. heti 1500Ft-ot kapok. emellett anyáék fizetik a bérletemet, otthonról viszek ennj-innivalót. nekem elég, sokszor félreteszem :)
2014. nov. 6. 22:32
 14/20 anonim ***** válasza:
0%
én nem adnék semmit neki egy 17 éves lány szépen menjen el dolgozni. én 15 éves korom óta dolgozok és tartom fenn magam. 17éves korom óta élek külön a szüleimtől és 60ezer forintból fizetek mindent albérlet, étel, kozmetikai-tisztálkodó eszközök stb...s még élek :)
2014. nov. 10. 09:15
 15/20 anonim válasza:
91%

Jó, Utolsó, a te életed azért éppen átlagos.

17 éves vagyok, de nincs időm dolgozni. Lefoglalnak a nyelvi különórák (nyelvvizsgára készülök egy 2. nyelvből, mert angolból már van felsőfokúm és elkezdtem egy 3. idegennyelvet is), az érettségi felkészítők, verseny felkészítők, emellett verseny szerűen táncolok. Pihenni alig van sokszor időm, néha úgy érzem, hogy a nap 48 órából állna, az sem lenne elég.

Élsz, de milyen szinten? :)

Gondolom nem az a célod, hogy külföldön élj (normális körülmények között, nem mint pincér/takarító).

2014. nov. 10. 16:05
 16/20 anonim válasza:
100%
A szüleidet is eltudom képzelni, hogy milyen emberek lehetnek, ha hagyják, hogy egy 17 éves, jobb esetben még tanuló lány eltartsa magát...
2014. nov. 10. 16:05
 17/20 anonim ***** válasza:

Én nem kaptam rendszeres zsebpénzt, ha valamire kellett akkor kértem, és kaptam. ezek 2-3 éve voltak, bulizni kb 3000ft, ebből 800 ft a beugró volt ha valahova mentünk, a közeli nagyvárosba mozizni, akkor 2000-2500, de ebbe a busz minden benne volt, ha a suliba nem vittem kaját akkor egy ötszázast kaptam, ebből kijött egy szendvics meg egy kávé, de még maradt is belőle. amikor rászoktam a cigire akkor gyakran nem ettem és inkább cigit vettem belőle :D utólag már vicces :)

De szerintem nem is szükséges az állandó zsebpénz, minek ha nincs konkrét dolog amire szüksége van. taxira való pedig mindig volt nálam, ha bármi van haza tudjak jönni, meg persze minden alkalommal spóroltam a pénzemen ha tudtam, hogy maradjon valamennyi. Vásárolni csajos cuccokat, ruhákat, meg együtt mentünk.

2014. nov. 27. 17:03
 18/20 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom, srácok, én egész hónapra kapok 3000 Ft-ot...
2014. nov. 29. 22:35
 19/20 anonim ***** válasza:
heti 500. semmire nem eleg
2015. jan. 12. 16:35
 20/20 anonim válasza:
Én sose kaptam semmit néha rokonoktol karacsonyra mert anyam mondta nekik ne ajandekot adjanak penzt, na azt azzal a mozdulattal mikor elmentek elvette tőlem.mígy én is 16 évesen elköltöztem a páromhoz dolgoztam tanultam, es azota már lediplomáztam férjhez mentem eltelt 20 év, most nekem van egy 15 éves lányom, és havi 10 et adok neki, sose költi el gyűjti.17 évesen is kb ennyit szánok, plussz fizetem mindenét.
2015. szept. 6. 14:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!