Ti mennyi zsebpénzt adnátok a 17 éves lányotoknak?
Jó, Utolsó, a te életed azért éppen átlagos.
17 éves vagyok, de nincs időm dolgozni. Lefoglalnak a nyelvi különórák (nyelvvizsgára készülök egy 2. nyelvből, mert angolból már van felsőfokúm és elkezdtem egy 3. idegennyelvet is), az érettségi felkészítők, verseny felkészítők, emellett verseny szerűen táncolok. Pihenni alig van sokszor időm, néha úgy érzem, hogy a nap 48 órából állna, az sem lenne elég.
Élsz, de milyen szinten? :)
Gondolom nem az a célod, hogy külföldön élj (normális körülmények között, nem mint pincér/takarító).
Én nem kaptam rendszeres zsebpénzt, ha valamire kellett akkor kértem, és kaptam. ezek 2-3 éve voltak, bulizni kb 3000ft, ebből 800 ft a beugró volt ha valahova mentünk, a közeli nagyvárosba mozizni, akkor 2000-2500, de ebbe a busz minden benne volt, ha a suliba nem vittem kaját akkor egy ötszázast kaptam, ebből kijött egy szendvics meg egy kávé, de még maradt is belőle. amikor rászoktam a cigire akkor gyakran nem ettem és inkább cigit vettem belőle :D utólag már vicces :)
De szerintem nem is szükséges az állandó zsebpénz, minek ha nincs konkrét dolog amire szüksége van. taxira való pedig mindig volt nálam, ha bármi van haza tudjak jönni, meg persze minden alkalommal spóroltam a pénzemen ha tudtam, hogy maradjon valamennyi. Vásárolni csajos cuccokat, ruhákat, meg együtt mentünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!