Tényleg igy van?
Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok, a barátom 16 éves. Sokat szexelünk, mindig mikor csak lehet. Most azt mondták a barátomnak, hogy ez büntetendő, mert nem vagyok 16. Tényleg baja lehet belőle?2014. okt. 31. 11:49
1/10 anonim válasza:
Nem. Nem lehet. Ő sem nagykorú. Ha egy negyvenes pasas lenne és egy 12 év alatti fiatal lány, akkor igen. (Ha jól emlékszem, valahogy 12 évnél van a határ, de lehet, hogy már változott.) A tini szexet nem tiltja a törvény.
2/10 anonim válasza:
Nem ebbol nem lehet bajotok. Es a szuleiteknek se sajnos...hihetetlen hogy turik.
3/10 anonim válasza:
Sosem volt 16 a korhatár. 14 volt régebben, aztán elvitték 12-re, ami azért nagyon durva. Amúgy készülj fel, hogy nagyon soka befognak emiatt itt támadni...
4/10 anonim válasza:
Még akkor sem büntethetnék ha te 12 lennél vagy ha a barátod 40.
Majd jönnek az irigyek akik 30 évesen vesztették el, hogy szégyelljétek magatok :D
5/10 anonim válasza:
Nagyon tartalmas kapcsolatotok van, büszkék lehettek rá!
6/10 A kérdező kommentje:
Gondolom, csak azok támadnak, akiknek nincs sexuális életük :-), és irigykednek
2014. okt. 31. 15:31
7/10 anonim válasza:
Nem értem, miért kéne büntetni?
9/10 anonim válasza:
Még büszke is vagy magatokra? Korán kezdted kissé...
10/10 anonim válasza:
Oh dragam. Tudom, hogy a te korodban mar mindenki egy hatalmas rbanc de hidd el hogy en nem vagyok irigy. :) fogalmad nincs a jo szexrol.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!