Milyen volt az őszi szünetetek?
rövid.. mint a többi:D
aludtam, gyúrtam, haverokkal koccoltunk meg zenét hallgattam..
annyira nem volt rossz:D
Szinte ki se mozdultam a házból - tekintve, hogy még a szünet elején egy kisebb vödörnyi mennyiségnek megfelelő fagyi elfogyasztása után lebetegedtem, ami azóta sem nagyon akar enyhülni. (De azért finom volt. Teljesen megérte.) Lényegében könyveket és mangákat bújtam, illetve ma rászántam magamat arra is, hogy elkezdjem a házimat. "Pihenjétek ki magatokat a szünetben!" - mondták a tanárok, miután feladtak egy akkora halomnyi házi feladatot, hogy ki sem látszanak alóla a szerencsétlen diákok. Kösz szépen. :D
14/L
Sz*r.
Beteg volt a macskám(vagy hát most is az még kicsit) és szétmentek az idegeim az állatorvosi rendelőben.
Egynek elment. Lovagoltam, versenyre mentem a kutyámmal, olvastam, rajzoltam, tanultam, filmet néztem. Pénteken hajnalig buliztam, szombaton meg meglátogattuk a rokonokat.
16/L
Király volt, minden második nap berúgtunk, buliztunk, csajozunk annyit, mint állat.
20/F
Unalmas volt. Beteg voltam, olvastam, neteztem, Sims-eztem, meccset néztem. Nagyjából ennyiből állt. :/
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!