Hogy telt eddig a nyári szünetetek?
Figyelt kérdés
2014. júl. 6. 09:40
1/10 anonim válasza:
Jól mert a barátommal lehetek :)
2/10 anonim válasza:
Szarul. Egy hónapja alig hagytam el a lakást, szakítás miatt.
3/10 anonim válasza:
nem rossz eddig, csak felszedtem kb 3-4 kilót mert júniusban 24-szer rendeltem pizzát :|
4/10 anonim válasza:
Rosszul, unalmas az egész, nincsenek barátaim, csak egy haverom akivel találkozhatok, de az meg nagyon ritkán ér rá.
Túl sokat tonyultam eddig a szobámban, a gép előtt, sok édességet ettem és sokat gépeztem, keveset mentem ki mozogni, de ezen változtatni akarok, mostantól -főleg ha képes lenne már az idő tartósan jó lenni- el szeretnék menni gyakrabban biciklizni, hogy legalább csináljak valamit, és ne ez legyen egész nyáron.
5/10 anonim válasza:
Eddig nagyon jól barátaimmal voltam VOLT fesztiválon, barátaimmal rendesztün ottalvós bulikat , sok közös programom volt a legjobb haverjaimmal pl elmentünk a közeli tóhoz többször egész napokat ott voltunk . Csütörtökön megyek Olaszországba és onnan rögtön nem haza megyek egy hét után hanem szüleim visznek Balatonkeresztúrra a barátaimmal pár napot eltölteni ott .
7/10 anonim válasza:
Unalmasan.:) És már nagyon be vagyok pánikolva, gyorsan telik a nyár, és semmit nem csináltam még. Augusztusban sokat fogok barátokkal lógni (most nyaralnak...), addig olvasok, és gépezek. Elképesztő program.
8/10 anonim válasza:
Nagyon jól, voltam házibulikban, a VOLT fesztiválon barátokkal, most kezdek majd vezetni tanulni meg ráhajtok a németre, még lehet pár nap Sziget is összejön meg persze a spontán bulik, barátok, stb. Egész jó szünidőnek néz ez ki :)
9/10 anonim válasza:
"Laposan" és "unalmasan". :) Nyelveket tanultam (angol, német, spanyol), matekot, kémiát, kiolvastam angolul a Micimackó első részét, ja meg egy könyvet a szerves kémiai kísérletekről (szintén angolul). Szerintem megtanulok sakkozni, meg lehet, hogy belekezdek egy új nyelvbe. :) Stréber nyár, ahogy szeretem. 14l
10/10 Norbi658441 válasza:
Tanulok a jogsira,és augusztusban meg kimotorozom magam :D elmegyek minden felé és szerzek motoros haverokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!