Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ez egy alap dolog lesz már?...

Ez egy alap dolog lesz már? De miért van ez pontosan? Szülők, Kamaszok!

Figyelt kérdés
Mindig az van a sulinkban suliban hogy aki idősebb nálad tehát magasabb éfvolyamba jár az mindig menőbb!? Mindenki ugy tekint a felette lévőre hogy jaj de menők tudja mindenki a nevét stb. Felmerült ez bennem hogy utolsó előtti évemet járom a suliban 7.osztályos vagyok. Ha én leszek majd 8.-os Akkor ugyan olyan "menő" már ha lehet így mondani köztudott leszek? Nem értem miért érdekel ennyire! De azért olyan fura jó nem vagyok az a nagy senki tudják a nevem azért de mégsem vagyok az akinek követik minden lépését stb. Szeretném az utolsó 2 évemet ugy átélni hogy nem voltam azért az a nagy senki! Ha ez információ: 3.-tól kezdve tavaly 6.-osztályig eddig kintűnő voltam. Nem vagyok az a stréber gyerek de az a nagy laza gyerek sem aki semmit nem tanul. Tartom magam hogy jól tanulok de közben "laza":D vagyok. Veletek is volt ilyen? Kamaszok mondjátok el a véleményeteket! Szülők meg kamaszok is segítsenek! Adják meg a választ!
2014. okt. 30. 12:56
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Azért 9.es jo nagy arcod lehet, főleg ha mentő viszi el, te azzal aztán nagyon jól jártál volna

ám az avatás fa.s.z.ság

nálunk gimiben nem csak a felső évesek néztek le, de a tanárok is

kő kemény ridegtartás volt, nem kell ide járni, a fele megbukik de akkor ki is rúgják, nem látunk szivesen, de aztán amikor már bizonyítottál, onnantól már normálisak voltak

és egy balhé miatt, ami miatt a hatóságok is bekapcsolódtak az ügybe simán kicsaptak

2014. nov. 2. 13:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!