Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » A lányotoknak hány évesen...

A lányotoknak hány évesen engedtétek meg, hogy sminkelje magát?

Figyelt kérdés

2014. okt. 28. 16:34
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Én gimi első osztályában kaptam aputól rá engedélyt:) Had ne mondjam, hogy most 26 vagyok és most sem túl gyakran sminkelem magam, csak ha reggelre kipattog az arcom és munkámból kifolyólag nem akarok ragyás képpel emberek közé menni:)

Ha lányom lesz, az akkori szituáció fogja majd meghatározni. Férjem nem sminkpárti, szerintem majd nekem kell kiharcolnom nála, hogy hagyja a kamasz lányát rám:) De olyan 15 éves korban van jelen pillanatban meghatározva az életkor.

2014. nov. 12. 17:27
 22/23 anonim válasza:
14 vagyok (decemberben 15) idén kezdtem a középsulit, nekem csak szeptember 1-től van megengedve. Nagyon sokat bosszankodtam emiatt az elmúlt 2 évben, de visszagondolva, túléltem. Ha akkor már sminkeltem volna, most tuti én lenné a suli r*banca (konzervatív suliba járok). Nem túl erős a sminkem soha, szemspirál, szemhéjtus, és hidratáló ajakápoló, ami ugye ad neki egy kis fényt. Nekem ez teljesen elég. Alapozóztam magam sokat az elmúlt 2 hónapban, de mostanában nem használok, mert attól ugye csak több lesz a patim. Ja, és azzal vettem rá a szüleim, higy megengedjék, hogy előttük is sminkeltem magam, és amikor először megláttak, megmondtam nekik, hogy nem fogom a hátuk mögött sminkelni magam, meg hazudni sem akarok, úgyhogy előttük is fogom sminkelni magam, ha így is megtiltják, akkor is legyenek a tudatában annak, hogy reggel bemegyek a suli WC-jébe, és ott kisminkelem magam. És így belementek. És elfogadták.
2014. nov. 22. 21:45
 23/23 anonim ***** válasza:
Én gimiben kezdtem magam sminkelni, először csak bulikba, a nővérem sminkelt ki, majd elkezdtem az iskolába (de csak szempillaspirált) utána arról leszoktam, mert rájöttem hogy felesleges, és csak azért kezdtem el mert mások is csinálják. most 19 vagyok, és csak alkalmakra szoktam sminket használni. családi ünnepség, karácsony, hétvégi bulik. hétköznap szinte soha.
2014. nov. 28. 20:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!