A lányotoknak hány évesen engedtétek meg, hogy sminkelje magát?
Figyelt kérdés
2014. okt. 28. 16:34
11/23 anonim válasza:
Miért kell mindenkit lepontozni, aki nem azt írja, hogy +18-tól engedné? Mennyi ostoba ember van itt...
12/23 anonim válasza:
Utolsó, ne lepődj meg, nem érdemes. A fórumozók háromnegyede valószínűleg sosem járt még utcán, teljesen elhatárolódik a valóságtól.
13/23 anonim válasza:
13 eves elmultam es szemhejtust,szempillaspiralt hasznalhatok:)Iskolaba csak sprialt szoktam,de megjegyeznem mielott megkoveznenek nehanyan hogy voltak mar pattanasaim,es mar eleg regota(2 eve) menstrualok.
14/23 anonim válasza:
14-15 de ne full smink, szóval csak szolidan.
15/23 anonim válasza:
A válaszolok 90%-a tényleg nem ment ki az utóbbi 10évben az utcára...
16/23 anonim válasza:
13-14 évesen kezdtem, aztán néhány év múlva rájöttem, hogy gyakorlatilag semmi értelme, csak a pénzemet pazarlom és tönkreteszem a szempilláimat (rengeteget spiráloztam).
Azóta max eseményekkor sminkelek, de akkor sem mindig.
17/23 anonim válasza:
Nos engem nem érdekel ki mit enged a gyerekének,tőlem sminkelje magátki úgy más 13-15 éves lánya,mintha egy utcasarki ribi, a lányom nem fogja és kész
18/23 anonim válasza:
13 évesen kezdtem, fokozatosan. :)
19/23 anonim válasza:
nekem 13 évesen lett megengedve suliba spirál szemhéjpúder alapozó púder rúzs száájfény de nem erősen :D de én mindig erősen csináltam úgyse látták :d
20/23 anonim válasza:
Hu 17-es.te aztan agressziv kis iq harcos vagy;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!