Szerintetek mit csináljak?
Régebb óta ismerem őt, eddig csak barátok voltunk, de most nagyon úgy néz ki, hogy össze fogunk jönni. Tudniillik, ő nem az a tipikus jó pasi, de nekem most nem is arra van szükségem, hogy legyen egy helyes barátom, aki csak meg akar dugni. Az ismerőseim viszont mind azt mondják, hogy semmi pénzért nem jönnének össze vele. Én oda vagyok érte, de nagyon bánt, amikor valaki kiröhög miatta, és tippem sincs, hogy hogyan kezeljem az ilyen szituációkat.
L
Hát come on :)) Az meg ne érdekeljen, mit mondanak mások, pláne nem a külsejére... az én jelenlegi barátom se olyan nagyon szexi macsó, egy kis vékonyka, kicsit viszont pocakos srác, aki inkább aranyos, mint szép, és nagyon okos, jó beszélgetőpartner, és mindemellett úgy összességében valahogy szexi ^^
Nem csak azzal lehet boldog párkapcsolatod, aki olyan jó pasi, hogy mindenki bexarik tőle.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!