Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit csináljak vele? Költözzön el?

Mit csináljak vele? Költözzön el?

Figyelt kérdés

4 gyerekkel apukámnál lakunk. Viszont itt lakik az unokahugom. 19 Éves, dolgozik. 150 körül keres. Viszont haza alig ad, kb 10 ezret egy hónapban, ami miatt apum állandóan veszekszik. Drogozik, éjjel jár haza, semmit nem segít, még maga után se mosogat vagy pakol el, állandóan hisztizik, és arra sem képes, hogy kaját melegítsen magának, még 1 db zsömlét se vesz.

Apu szerint el kell költöznie. Apjához mehetne.

Ma pl a nagylányom, 8 éves, alig aludt tőle éjjel, és így kellett suliba mennie. Egy szobában alszanak. Plussz ma reggel tűrhetetlen hangnemben beszélt a gyerekekkel.

Mit tennétek? Beszélni nem lehet vele, mert elrohan.

Az anyja külföldön, rámbízta őt, de ilyenről szó nem volt.

2014. okt. 17. 09:13
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Nem bántasz meg, nekem is ez a fő gondom.
2014. okt. 17. 12:46
 12/19 anonim ***** válasza:
Figyelj, nem vagy koteles ot eltartani, nem a te gyereked, plusz mar elmeletileg felnott. En a lannyal egy korosztwly vagyok, de ha engem anyam egy rokonra bizna, eszembe nem jutna igy viselkedni. Kuldd csak el nyugodtan, foleg, hogy ilyen undorito modon viselkedik az idos, beteg apaddal, akitol meg raadasul lop is, es meg a gyerekeiddel is bunko, nem vagy se te, se apad, se a ferjed elviselni ezt.
2014. okt. 17. 15:10
 13/19 anonim ***** válasza:

Ennyi ésszel, hogy kereshet 150,000ft-t havonta egy 19 éves lány?

Mit keres ott unokahúgod, hogy került oda egyáltalán?

2014. okt. 17. 18:00
 14/19 anonim ***** válasza:

UTCÁRA VELE!

Amit csinál az már több a soknál, ezt ne tűrd el neki.

2014. okt. 17. 18:15
 15/19 A kérdező kommentje:

Jó helyre juttatta be az anyja dolgozni, mikor 16 évesen kirúgták a suliból. Ehhez a melóhoz nem kell ész.

Úgy került ide, hogy az anyja az új férjével, és a 4 -ből a legkisebb gyerekével külföldre ment. A lányt meg azzal a feltétellel, hogy normálisan viselkedik és beszáll a közösbe, befogadtuk.

2014. okt. 17. 21:09
 16/19 anonim ***** válasza:

Magyarul se az apjának, se az anyjának nem kellett.

Vegyetek neki egy albérletet amit aztán majd a saját fizetéséből fedez.

2014. okt. 17. 21:40
 17/19 anonim ***** válasza:
27%
Minek csináltatok ennyi gyereket a "szegénységbe"?Miért nem biztosítotok nekik boldogabb gyerekkort,ha tudtok?Mert ez nem szegénység szerintem.
2014. okt. 18. 12:11
 18/19 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó válaszoló. Ne haragudj, de nem értem a válaszod. A 4 gyerek elfér, mindenük megvan. Ki mondta, hogy szegények vagyunk?

Albit intéztünk neki, 3 havi kauciót és 1 havi bérleti díjat kértek. Összesen 80 ezer ft-ot. Volt rá 2 hónapja, hogy összespórolja. De egy fillért nem tett félre, elment drogra, piára. Pedig ha a felét összeszedte volna, kipótolom neki. De nem.

Ő inkább mindenkinek elhordott minket, és hogy csak azért van itt, hogy kihasználjon minket.

2014. okt. 18. 12:54
 19/19 anonim ***** válasza:
A 6os válaszból derül ki.
2014. okt. 18. 13:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!