Miért másabb az, ha valaki 18 évesen szexel?
Figyelt kérdés
Sok szülőtől olvasom itt gyakorin, hogy 18. életévhez kötik az érettséget, és írják, hogy nem való tini kapcsolatba a szex. Viszont nem értem mivel másabb egy 16 éves mint egy 18 éves lány. Én semmit nem változtam szinte azóta.2014. okt. 7. 17:25
21/25 anonim válasza:
Persze, ebben igazad van, biztos sokat fog még változni, csak sokszor írják, hogy tinédzserként nem lehet valakinek minőségi szexuális élete, meg hasonló "szép" dolgokat, amivel nem értek egyet.
22/25 anonim válasza:
Fogsz is még koppanni "királylány"
23/25 anonim válasza:
Ezt most nekem mondod?
Mert ha igen, akkor egy ésszerű érvet kérnék, hogy ezt miből következtetted, és a becsmérlő jelző indoklását. ;)
24/25 anonim válasza:
Szerintem a kérdezőre mondta, aki közölte, hogy nem viseli el, ha megmondják neki, mit csináljon.
25/25 anonim válasza:
Őszinte leszek ezzel a 16-al, de mikor regisztráltam, minden harmadik kérdés a szexen belül az volt, hogy
"Terhes lehetek? Első alkalom volt és nem használtunk gumit. de nem élvezett belém. 16/L"
Engem meglepett, hogy hogy lehetnek sokan ennyire felelőtlenek. Igen, szerintem marha sok különbség van egy 16 és 18 éves értékbecslése és felelőtlensége között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!