Miért másabb az, ha valaki 18 évesen szexel?
Ezt,hogy 18+ szexeljen csak,a mélyen vallásos keresztények,és azok írják,akik mióta beszélni tudnak,kizárólag a könyvtárban ücsörögnek,soha egy csepp alkoholt nem kóstoltak,szenvedélyük a tanulás,imádtak iskolába járni,de barátaik nem voltak. Ha érted.
A "szentek"
Szerintem akkor szexeljen valaki ha lelkileg és testileg is érett rá,és vágyik rá,akarja és megfelelő védekezés biztosítva van.
Gondolom azért, mert 18 évesen nagykorúvá válik az ember, akkor már elvileg felelős önmagáért, hivatalosan is meghozhat önálló döntéseket. Ergo eldöntheti, hogy szexel, vagy sem. De a legfontosabb, hogy 16 évesen talán még nem annyira érett az ember a szexuális élethez, mint 18 évesen. De gondolom ez is egyén függő, van aki még ennél is később lesz érett a szexhez.
De, hogy őszinte legyek, nem, hogy 18, de még 20onegynéhány évesen sem tudtam, mi is az az igazán jó szex. Úgy fogalmaznék, hogy rutinból maszatoltunk. Biztosan az én hibám is, de ez van.
Lehet, hogy most úgy érzed, hogy semmit nem változtál, de ki tudja? Lehet, h nem 16 évesen kezded a szexet, hanem csak most, teljesen máshogy állsz hozzá, más érzéseket vált ki belőled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!