Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Nővéremnek 20 évvel idősebb...

Nővéremnek 20 évvel idősebb pasija van akit a szüleink nem fogadtak el. Szerintetek?

Figyelt kérdés
a pasi elviszi őt Bora-Borára kirándulni 2 hétre és engem is magukkal szeretnének vinni. Hogy győzzem meg anyá=ekat hogy mehessek? ( volt már olyan hogy kikértek a suliból mert kirándulni voltunk csak ugye bár a pasit itt nemkedvelik). 12/L
2014. okt. 5. 10:56
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Családtag, de nem a hivatalos gyámod. Nem őt fogják megbüntetni, ha gondatlanság miatt valami bajod esik. Ha a szüleidnek van egy kis esze, nem fognak elengedni.
2014. okt. 5. 17:22
 12/14 A kérdező kommentje:

a gond megoldódott :)

nővérem megbeszélte anyuékkal és mehetek. Holnap jön be anya elintezni a hiányzásomat :)

nagyon várom már.

2014. okt. 5. 17:32
 13/14 anonim ***** válasza:
dejóóó :) Örülök, hogy sikerült elintézned. Voltam Bora Borán és nagyon jó volt, neked is tetszeni fog :D
2014. okt. 6. 16:11
 14/14 A kérdező kommentje:
köszi :) reméllem nekem is tetszeni fog :) bár biztos vagyok benne hogy igen
2014. okt. 6. 18:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!