Szerintetek nem durva egy kilencedikes (15 éves ) lánynak egy pesti gimnázium piercing?
Nincs abban semmi.Neki tetszik,szülei nem szólnak bele,akkor neked miért fáj???
26 éves vagyok amikor èn voltam tini a köldökpiercing meg a derékon a tetoválás volt a menő.Nekem nem volt egyik se èn festettem a hajam :)
Ja?Bankban dolgozom és felgépelt frizurám van,a felgépelt rész barna,a hosszú rész szőke amibe időnként rózsaszín/lila tincseket rakatok.5 éve boldog házasságban élek és most várom a 2. gyerekünket.
Engem is elítélnél első ránézésre....
Felnott nokent nincs jobb dolgod,mint mas gyerek kulsejevel foglalkozni? Nevetseges...
Nekem is vannak extrem kulseju barataim,es bizony jonehany atlagos kinezetu kamasznal kulonbek. Tudom,meglepo,de a kek haj,vagy a piercing,netan tetovalas nem valtoztat azom,hogy valaki milyen ember.
Annal,hogy ez a lany eli az eletet ugy,ahogy neki tetszik,sokkal szanalmasabb a te viselkedesed. Egyaltalan minek irtad ki a kerdest? Azt vartad,hogy mindenki huledezzen azon,hogy mit tesz a lany? Hiszen azt,hogy te mit gondolsz,masok velemenye nelkul is el tudod donteni....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!