Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintetek nem durva egy...

Szerintetek nem durva egy kilencedikes (15 éves ) lánynak egy pesti gimnázium piercing?

Figyelt kérdés
A fiam osztályába jár és amikor elmondta kicsit kiakadtam véleményeket kérek

2014. okt. 4. 00:05
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:

Szerintem nem durva, sok 15-16 évesnek van már piercingje, ma már nem egy nagy dolog.

24N

2014. okt. 5. 13:23
 22/35 anonim ***** válasza:

14 éves koromban szúrtam nyelv meg snake bite piercinget, csináltam magamnak fültágítót meg még 2 fülbevalót..

Majd megunja.. nekem is csak 2 hétig volt, én imádtam, de exem (legjobb barátok voltunk akkor is, meg most is) megkért, hogy vegyem ki a snake bite PCt, mert a hideg kirázza az ajak piercingektől..vőlegényemet pedig a nyelv PC zavarta amikor csókolóztunk (mondjuk az engem is zavart amikor ettem..), szóval mindegyiket kivettem..majd ha olyan keéri meg rá, hogy kivegye, akinek ad a véleményére, akkor kiveszi..

Velem nem volt szemét miatta senki..még a tetoválásom miatt sem (15 voltam amikor csináltattam), sőt el is beszélgettem aaa tanárokkal róla..

Ja..és a szexuális életéhez senkinek semmi köze..csak neki és az aktuális pasijának van köze hozzá..

17L

2014. okt. 5. 13:37
 23/35 A kérdező kommentje:
Kedves 20.válaszoló a korod megtudhatnám?
2014. okt. 5. 21:03
 24/35 anonim ***** válasza:

Nem durva szerintem.Azért ha szétnézel a mai fiatalság körében eléggé elterjedt már a piercing és más hasonló dolgok.Ha egyébként rendes,jó tanuló,akkor a tanároknak sincs okuk belekötni emiatt.

Én 25 éves vagyok és annó 16 évesen nekem is volt ajakpiercingem+állandóan szakadt farmerben meg bandás pólókban jártam suliba.Olyan tipikus szakadt rocker kinézetem volt,de soha nem szólt be egyik tanár sem,mert a viselkedésem teljesen rendben volt és az osztály egyik legjobb tanulója voltam.Sőt most 25 évesen,anyukaként is van egy piercingem,bár nem látható helyen(nyelv),de ennek ellenére tök normális,átlagos ember vagyok.Szóval ez alapján megitélni valakit elég nagy hiba.

2014. okt. 6. 11:30
 25/35 A kérdező kommentje:
Ő túlzás hogy a legjobb tanuló lenne és mondjuk egy teljes lila hajhoz mit szólnátok még suliba is?:)
2014. okt. 6. 14:51
 26/35 anonim ***** válasza:
Csaj ismerősömnek zöld a haja, művészeti gimnáziumba jár. Semmi gond nincs vele, jófej aranyos mosolygós...
2014. okt. 6. 15:55
 27/35 anonim ***** válasza:

A köldökpiercing-es vagyok. Én kék ombrét szeretnék, és még mindig nem vagyok "lázadó". :D

Hagyjad már szegény lányt, hagy legyen olyan ékszere és olyan haja, amit ő szeretne... Még mindig nem ezen múlik a személyisége.

2014. okt. 6. 18:05
 28/35 anonim ***** válasza:
100%
emeld ki mégegyszer.. csak te vagy olyan h.lye b.z dmeg hogy kirakod folyotn.. NEM, NEM DURVA FOGD MÁR FEL
2014. okt. 7. 19:15
 29/35 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló elnezést hogy kiemeltem de hog y állsz te ahhoz hogy lehülyézz egy anyukát?nem tudom megtudhatnám a korod????
2014. okt. 7. 19:20
 30/35 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy érzemm, és mi van ha anyuka vagy? Nem a csaj anyja vagy hogy érdekeljen. Azt hord amit akar. Ha külső szerint itélnénk, nagyon sokan esnének hasra... iq 0
2014. okt. 7. 19:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!