Tett már olyat a gyereketek amiért megvertétek? Persze nagyobb gyerekekre gondolok.
Én is sok verést kaptam. Kis koromban fakanállal (volt hogy egy verés alkalmával 3 fakanál tört el rajtam...) Nagyobb koromban 12-13 évesen pedig inkább ütöttek, rugtak, egyszer ki lettem tagadva - olyanokat hallottam, hogy elvesztettem a bizalmukat, meg jobb lenne ha megdögölnék végre, le is voltam qv@zva, meg rib@ncozva(12 énesen!) - (mindez azért, mert azt mondtam egyik barátnőmmel megyek színházba, de ő nem jött, és egy másikkal mentem... volna...) Akkor elhittem neki, hogy a kukából szedett, mert hát kiskoromban ezt sokszor hallottam... Akkor még az öngyilkosság is megfordúlt a fejemben, mert annyira össze voltam esve, de szerencsére elég jól fel tudtam fogni a dolgokat, és rájöttem, hogy az egész nem ér meg annyit, hogy eldobjam az életem...
A Sors persze megint játszott... 14 évesen egy balesetben majdnem feldobtam a talpam... megszüntek a verések, szidások... talán rájött anyám, hogy mégiscsak unalmas lenne nélkülem az otthoni légkör... vagy nem tudom...
No, de minden esetre... szerencsére nem ütöttem anyámra! Mostanra jó a kapcsolatunk, de... nem felejtek... Megbocsájtok, de nem felejtek!
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!