Kamaszok, nektek milyen álmaitok hálószobája?
Figyelt kérdés
Most fogunk költözni egy a mostaninál sokkal kissebb házba, ahol olyan hálószobám lesz, amilyet akarok, de nem tudom milyen legyen. Nektek milyen az álom hálószobátok? Linkelnétek képeket? Köszönöm2014. szept. 25. 06:40
2/9 anonim válasza:
3/9 anonim válasza:
ilyesmi stílusú szoba, menta színű falakkal.
kovácsoltvas ágy, világos bútorok, virágminta meg ilyesmik. Hát persze a valóság messze áll ettől.
fiú vagy vagy lány?
4/9 anonim válasza:
Nekem ilyen szoba kell *.* 16/l
5/9 A kérdező kommentje:
Ó, azt elfelejtettem, hogy 13/L. Köszönöm az eddigi válaszokat!:)
2014. szept. 25. 21:36
6/9 anonim válasza:
Egy ehhez hasonlónak nagyon örülnék. :D Csak ez túl zárt, meg sötét, ablakok nem ártanának bele. Illetve, hogy egy kicsit lányosabb legyen, még egy nagy gardróbszoba és sminkes tükör. :)
16/L
8/9 anonim válasza:
Én nem küldök linkeket, de adok 1 pár tanácsot. Én a helyedben, 1 olyan hálószobát szertnék, amiben van 1 éjjeli szekrény,1 nagy pihe-puha ágy :-), 1 egyszerű éjjeli szekrény, a fal pedig lila színű és esetleg fogadnák 1 festőt aki lerajzol nekem 1 pár black metál együttest (pl.:Butcher Babies, The Agonist, Suicide Silene, Cradle of Filth, Children of Bodom,Arch Enemy, Cerebral Bore, esetleg Crashdiet vagy Marilyn Manson...) Ez lenne az én igazi álombeli hálószobám... 15/L
9/9 anonim válasza:
Bocsi, éjjeli lámpára gondoltam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!