7 osztályos vagyok. Az ofőnk mondta hogy tart egy órát amin a szexuális életről beszélgetünk. (Külön lányok külön fiúk) szerintetek miről lesz szó? Mit fog mondani?
unalmas szar az egész.
én a hátsó padban elaludtam rajta anno osztálytársam keltett fel, hogy szünet van:D
Általában csak olyanokat mondanak, amiket már alapból tud egy 7.-es korú gyerek, mert a szülei elmondják neki. Nekünk nem volt, vagyis hatodikban tanultuk az emberi testet biológián, de az egy 63 éves nővel volt, aki keresztmetszeteket hozott a férfi és női genitáliáról :D
Szóval semmi meglepő, hogy működik a szex (bár általában csak a vaginális, hetero szexet mutatják be, és sokan később lepődnek meg, hogy nem csak az a szex amikor a fütyi a nuniba megy, az a közösülés :D) de ne számíts többre. Remélem annyit legalább elér vele, hogy majd ha eljön az ideje komolyan vegyétek a védekezést, mint nemkívánt gyerek és nemi úton terjedő betegségek ellen.
Ne számíts meglepő dolgokra, a legtöbb helyen a biológiai tényekről+az alapvető higéniáról van szó, esetleg a fogamzásgátlásról. Sajnos a legtöbb helyen elsietik és nagyon felületesen oktatnak, főleg a lányoknál. (Nem voltam a fiúk előadásán, de náluk-állítólag-nem merült ki annyiban a társalgás, hogy menstruálsz és van x féle fogamzásgátlási módszer)
Persze lehet, hogy nálatok jobb lesz:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!