Kamaszok, hogy reagálnátok, ha a suliban kötelező lenne az egyenruha? Szülők, nektek mi a véleményetek az egyenruháról?
Nagyon nem örülnék neki, mivel imádok öltözködni (annak ellenére is, hogy nincsenek több tízezres darabjaim), egyedül a stílusom az, amire büszke vagyok. Annak tudok ötülni a legjobban, ha valaki megdicséri a ruhámat. Az öltözködés sok mindent elmond az emberről. És itt most nem az anyagi helyzetre gondolok, hanem a stílusra, ízlésre, személyiségre.
Szóval én nagyon, de nagyon utálnám.
16/L
Egy dolgot nem értettem sosem az egyenruhában.
Kap mindenki egy darabot év elején.
Kisebb, általános iskolás gyerekek simán leeszik magukat, összekoszolják játék közben, és nem moshat minden nap a szülő.
Kamaszoknál pedig a hormonok miatt erősebb az izzadás, az iskola utolsó két hónapjában már első nap teleizzadják, járjanak abban még 4 napig, ami izzadt, ragad, büdös?
Eret vágnék.
Lehet nekem itt jönni az egyenlőséggel, de inkább neveljünk a kölyökbe elfogadást. ELFOGADÁST. Nem azt, hogy "fúj nekem Nike-m van, neked csak kínaid, akkor én most utállak".
Én se verem magam a Nike cipőmre, csak azért mondom, nem lehetetlen.
Tehát visszatérve, gyűlölném az egyenruhát. Pont.
14/L
Először felháborodnék, de utána rájönné higy nagyon is jó, mert:
nem piszkàlnak a ruháid miatt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!