Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogy mutathatnám meg, hogy...

Hogy mutathatnám meg, hogy nem vagyok elkényeztetett és felszínes?

Figyelt kérdés

Kívülről lehet, annak tűnök... 2 hetenként minden péntek délutánt egy szépségszalonban töltök, ahol megcsinálják a hajam, a körmeimet, az arcomat, gyantáztatok, feltöltetem a szempilláimat, stb. Aztán ott van az is, hogy eléggé szeretek vásárolni, szórakozni. És ezekről néha teszek fel képet Instagramra.

Viszont eddig senkit nem zavart, hogy ilyen vagyok, vagyis lehet, hogy zavar néhány embert, de az meg nem érdekel. De van egy fiú, akivel általános iskolában nagyon jóban voltunk, kb. a legjobb barátom volt, csak akkor én még nem voltam se népszerű, se szép, ő meg már akkor is a lányok kedvence volt (de nem az a típus, aki kihasználná a lányokat). Részben miatta változtam így meg, mert beleszerettem, de aztán nagyon eltávolodtunk egymástól. De most újra beszélgetünk, csak az a baj, hogy szerinte elkényeztetett és felszínes lettem, aki az Apple dolgai nélkül létezni sem tud és meghalna, ha nem költhetné a pénzt (ezt írta rólam valakinek, szó szerint).

De én nem vagyok igazából ilyen és amikor még jóban voltunk, ismert... A legtöbb srácnak tetszem így, vékonyan, szépen. De az, akit tényleg akarok, hogy odalegyen értem, azt hiszi, hogy a külsőm a mindenem. Pedig miatta határoztam el, hogy megváltozom.

11.-esek vagyunk (osztálytársam most is), szóval kicsit felnyithatná végre a szemét.

2014. szept. 11. 16:59
 1/6 anonim ***** válasza:
83%

Azt írod, akkor még nem voltál szép. És most, hogy kéthetenként egy egész délutánt szépségszalonban töltesz, szép lettél? És belsőleg is szebb lettél legalább? Mert ha nem, akkor csak a felszínen vagy szép. Tanulni szeretsz? Azt is írod szeretsz vásárolni. De nem mindegy, hogy mit. Bevásárolni a háztartás ellátásához, vagy ruhát, cipőt, kozmetikai dolgokat stb.

Ne a fiútól várd, hogy felnyissa a szemét, lehet, hogy már nyitva van, és azért írta, amit írt, mert így látja a helyzetet Veled kapcsolatban.

2014. szept. 11. 17:19
 2/6 A kérdező kommentje:

Igen, 3 év alatt elég sokat változtam. Lefogytam, nőtt a mellem, az arcom is megváltozott és a hajamat sem egyszerűen összefogva hordom, az öltözködésem is más lett.

Nem szeretek tanulni, de jó az átlagom, nyelvvizsgáim is vannak.

Persze, 16 évesen biztosan a háztartásba vásárolok... :D

2014. szept. 11. 17:28
 3/6 anonim ***** válasza:

Ez a belsőleg is szebb lettél egy butaság kedves első.

Régen imádta őt a srác BELSŐLEG,attól,hogy a külseje és a szokásai változtak a belső tulajdonságai még nem,tekintve,hogy írta ő nem felszínes bármennyire is annak tűnik.

Nyelvvizsgái is vannak szóval nem butus lányka.

Hagyd a fiút,ha semmi se jó neki:)

Átérzem a helyzeted egyébként:)

2014. szept. 11. 17:44
 4/6 anonim ***** válasza:
Hát, nézd, én ehhez nem fűznék sok reményt... Nem ítéllek el, mert nekem is volt ennyi idősen ilyen korszakom, amikor azt hittem, hogy ez tényleg és valóban, és úristen de fontos, erre majd később általában minden ilyen lány rájön, és kialakul egy helyes értékrend (ami szépíti a bensőt is, első válaszoló :DD), de ez idő, és ezt az időt ez a fiú nem fogja kivárni (arról meg ne is beszéljünk, hogy egyrészt beszéltek, de egyáltalán nem vagy már szimpatikus neki, valószínűleg elvinne egy körre, mert szép lettél olyan pasivonzó értelemben, de a hideg futkosna a hátán egy olyan barátnőtől, aki kéthetente a kozmetikusnál ül... Mások vagytok, más az alapértékrendetek, mert te megváltoztál. Talán, ha visszatalálsz majd a kevésbé felszínes világba, talán akkor... De szerintem ő már berakott téged egy kategóriába). Sajnálom :(
2014. szept. 11. 23:40
 5/6 anonim ***** válasza:
Próbálj meg tenni valamit másokért. Az nagyon nem felszínes,hanem érett és együttérző emberre vall.
2014. szept. 12. 17:48
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha már 17 évesen arra szorulsz, hogy kéthetente szépségszalonba járj, mi lesz később?
2014. szept. 13. 11:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!