Mit csinájak a 18. szülinapomon?
Közeledik és még semmit nem talátam ki pedig azt akartam hogy ez a nap különleges legyen (tudom pont olyan mint az eötte lévő meg az utána lévő nap de mindig szerettem az ünnepeket).
Igazából valami különlegesre gondoltam akár extrémre de kellenének ötletek amit letok szervezni pár hét alatt.
Huh most nézem a kérdést lehet egy helyesírási szótárral kéne meglepnem magam :)
18 dolgot csinálni? de mit?
Nekem ennyire volt különleges.Hàtha tudsz belőle ötleteket meríteni.
Egyedül rohadtam otthon egèsz nap,nagypn rosszul voltam,mint lelkileg,mimt fizikailag is.Le sem szart senki.(Nem is nagyon lenne senki,mert apán kívül meghalt a családom többi része.)Apám dolgozott estig...de bezzeg pont csak aznap.Kaptam egy tortát,de full nem olyan volt,amit szeretek,még véletlenül sem.Olyan ehetetlen volt,hogy 1 szeletet ettem belőle.Nosztalgiáztam,keseregtem,és közben naplót írtam zenehallgatás mellett.
"Legjobb" 18. születésnap. (Y) hahaha
/lány/
Utolsó.sajnálom ezt probálnám elkerülni...
többieknek köszi jöhetnek még ötletek ha vannak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!