Ti voltatok már ilyen helyzetben? Mit tegyek? 16/l
Figyelt kérdés
Van egy barátnőm akivel általában együtt szoktam lógni, de van barátja és tulajdonképpen mindig mindenhová vele megy, már nincs is közös programjaink.2014. szept. 1. 20:17
1/6 anonim válasza:
Keress pasit. Nincs vki aki tetszik?
2/6 anonim válasza:
szerintem ne "keress pasit", az ilyen kell mert másnak is van kapcsolatok általában nem túl boldogak (tisztelet a kivételnek) csinálj vele csajos programot, vagy szimplán hívd át magadhoz, hozzátok csak nem bumlizza be a barátját :D
3/6 A kérdező kommentje:
Eléggé kínos ez nekem :( úgy érzem csak egy teher vagyok neki.
2014. szept. 2. 13:58
4/6 anonim válasza:
Teljesen tipikus, hogy két barátnő közül amikor az egyik bepasizik, akkor a másik hanyagolva érzi magát. Ne aggódj, el fog múlni - vagy a barátság, vagy az ő szerelmük, vagy ráébred, hogy barátnője is van a világon. Átmeneti időszak. Addig olvass, sportolj, ismerkedj bátran, szervezz programot tesóddal, unokatesókkal, másokkal, tágabb baráti körrel. Ha hisztizik, hogy miért nem hívtad, ugye te is tudod, mit kell mondanod? :)
5/6 anonim válasza:
Semmiképpen ne akaszkodj rájuk, hagyd hogy a barátnőd észrevegye magát egy idő után.
6/6 anonim válasza:
Óvatosan pendítsd meg, hátha van a srácnak olyan barátja, akivel elmehetnétek négyesben valahová.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!