A 17 éves lányom kérdésére, hogy az édesapja volt-e az első férfi az életemben, igennel feleltem, pedig ez nem igaz. Helyesen tettem, vagy nem?
Én 15 vagyok, már nem szűz, (véleményeket nem várok...)
és TUDOM hogy nem a mostani páromhoz fogok hozzáámenni feleségül :) Szeretem, mindennél jobban, de ez egyszerűen képtelenség lenne :)
sztem teljesen normális ha egy nő nem csak egy férfival van egépsz életében, persze nem kell végigkuratni magad a fél várossal, de 4-5 simán belefér.
szerintem.
csakis az igazságot, úgy, ahogy volt...
az is segít a lányodnak, ha lát ilyen példát is, majd ő eldönti, mit akar követni.
a hazudság, őszintétlenség nem segít. mégis minek hazudnál?!
Szerintem a lányának nagyon fontos lenne tudnia, hogy normális, ha az ember első kapcsolata nem végződik házasságban. Nekem sok barátnőm gondolja, hogy igen és nem tudnak kilépni rossz kapcsolatokból 20-22 évesen, mert úgy érzik, ennek már egy életre kell szólnia.
Nem hiszem, hogy 17 évesen megrázó lenne ez a hír, főleg manapság. Persze nem tudom, hány férfi volt az apuka előtt, attól is függ. De szerintem őszintén el kéne mondania, mert ez káros is lehet a későbbi kapcsolataira, ahogy fent írtam.
ha szereti, akkor őszinte vele.
ha jó, ha rossz a példa, a lánya ebből-ebból is tanulhat.
higyje el, hogy az igazság előbb-utóbb kiderülhet.
Nekem is rossz volt -más témában - felnőttként rádöbbenni a valóságra, anyám dolgaira, pedig már 7-8 évesen éreztem, hogy csak kirakat az egész, és valami nem stimmel ...
Egy mém jutott az eszembe:
"-Nekem apád volt az egyetlen férfi az életemben. Ugyanezt te is el tudod majd mondani, kedves kislányom?!"
"-Igen anya, csak ezt a rezzenéstelen tekintetet kell még gyakorolnom."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!