Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért vagyok ilyen? Help!

Miért vagyok ilyen? Help!

Figyelt kérdés

Az egész úgy kezdődött hogy a legjobb barátnőm hívott ki biciklizni ,amikor én a nagyszüleimnél voltam. Mondtam neki ,majd ha hazaérek ki megyek. Hazaértem ki mentem. Ott volt még egy volt osztálytársunk meg egy volt iskolatársunk meg egy csomó mindenki más akit nem ismerek. Ezzel nem is lenne baj. Az idegenek közül volt egy valaki aki szimpatikusabb volt mint a többiek. A társaság nagy része elég unszimpatikus számomra. Dohányoznak. nem mindeni de van aki. Ami egy dolog , de nem tudnám megmondani valamiért olyan rossz érzésem van velük kapcsolatban. Tegnap se mentem ki ma se. A barátnőmmel csak telefonon beszéltünk illetve Facebookon én elmondtam neki őszintén mondtam hogy ne haragudjon , de egyszerűen nem megy. Pedig vele semmi problémám nincs.

Hozzátenném hogy mostanában nem állok annyira a dolgok magaslatán. Nem olyan rég értem vissza edzőtáborból és három helyen is megsérültem. Sokszor kedvetlennek érzem magam , délutánonként általában bőgök egyet , pedig nincs rossz életem meg semmi ami miatt ilyennek kellene lennem. Egyébként vidám ember vagyok és általában jó a kedvem de most...?

Ha csak ő meg a volt osztály és iskolatársunk lennének ott akkor sokkal valószínűbb hogy ki mennék , de nyilván én nem mondhatom meg embernek hogy ne gyere ki mert én az idegen nem akarom.

Miért lehetek ilyen? Szerintetek mit tegyek menjek? ne menjek?

2014. aug. 26. 17:58
 1/9 anonim ***** válasza:
40%

Ne haragudj de,

-iszonyat értelmetlen

-gyenge kamu

-vedd le a név mutatását,mert itt már mindenki tudja,hogy a mániás nevű felhasználó gyártja a kamukérdéseket.

2014. aug. 26. 18:35
 2/9 anonim ***** válasza:
82%
Te lány vagy?
2014. aug. 26. 19:42
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha nincs kedved hozzá ne menj :D Egyszerűű :)

Kamasz vagy. Jó hogy hangulat ingadozásaid vannak Majd elmúlik :D

2014. aug. 26. 19:47
 4/9 A kérdező kommentje:

Első:

1. Lehet hogy értelmetlen ,de amikor az ember zaklatott akkor nagyon valószínű hogy nem pont úgy sikerül ahogy akartam. Bocs mert Te tökéletes vagy.

2. Egyáltalán nem kamu nem értem miért gondolod ezt?

3. Milyen kamukérdések? Egy kamukérdésem sem volt még , de TE biztos tudod.

2. igen lány vagyok

2014. aug. 26. 22:24
 5/9 anonim ***** válasza:

Mániás nevű felhasználó aki kiírta,hogy 14 évesen 24 éves pasiba szerelmes

aztán azt hogy 12 éves és animébe szerelmes

aztán még soksok mást.

De mindegy.

2014. aug. 26. 23:56
 6/9 A kérdező kommentje:
Tök jó ,mert hogy én nem írtam ki ilyen kérdéseket az biztos. Az sem mindegy h a kezdőbetű nagy vagy kicsi. van jobb dolgom is kamusztorik kitalálásánál.
2014. aug. 27. 07:15
 7/9 anonim ***** válasza:
Kamu vagy,ember!:D
2014. aug. 27. 09:56
 8/9 A kérdező kommentje:
Igen, te biztos tudod ;) Amúgy rohadtul nem :DDD Szóval szánalom.
2014. aug. 27. 10:38
 9/9 anonim ***** válasza:
És hol látod, hogy miket kérdezett? O.o
2014. aug. 28. 11:17

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!