Miért hordja a 13 éves kamasz fiam a nővére ruháit?
Szia! A transzexuálisok nem homoszexszuálisok. Ők általában a női testben élő férfiak,vagy pont fordítva. Férfitestben élő nők. A transzexuális férfiak szeretnek női ruhába öltözni,nőiesen viselkedni,de attól még nem biztos,hogy férfihoz vonzódik.
De igazán egy transzexuális tudna neked bővebben erről mesélni.
Előző vagyok. Nem beszélgettél még vele erről?
Üdv
Szerintem érdemes türelemmel várni, - könnyen lehet, hogy tényleg csak a "szokásos" kamaszkori "feltünési viszketegség"... - a ráhagyás ilyenkor max pár éven belül meghozza hasznos gyümölcsét....
Persze, ha mégsem, és a fiad nemi identitása, vagy szexuális irányultsága más, az idővel úgy is kiderül, és bár a társadalom sajnos tuti, hogy meghurcolja miatta, de alegfontosabb, a szerető, elfogadó családi háttérként, Te ott lehetsz a számára.
Szerintem, ez a legtöbb amit tehetsz érte, hogy elfogadod és szereted, bármi is lesz vele... - ha ezt meg tudod tenni, szerintem, már mindent megtettél....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!