Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mi a véleményetek?

Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

olvastem itt olyen kérdést hogy piszkálják a lányt azért mert a pasija hordja suliba és tuti mindent a segge alá nyom.

én az ellenkezője vagyok. Iskola utanna meg rohanok munkába hogy legyen pénzem kajára meg haza adni valami pénzt. ami marad azon meg tusoló meg a suli költségei. Szüleim nem támogatnak. Alig van ruhám. 1 tornacsukát hordok. Ti lenéznétek nagyon? én is öltözködnék ha megtehetném.

2014. aug. 23. 00:55
 1/4 anonim ***** válasza:
98%
Most azt várod, hogy mindenki dícsérgessen, hogy te vagy a normális? Két különböző életet éltek. Senki nem fog lenézni téged, és őt sem kéne, csak mert szerencséje volt az életben. Egyébként neki is meglehetnek a problémái, még a tökéletes élet mögött is.
2014. aug. 23. 02:28
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Engem sem támogattak a szüleim, én is csóri voltam, és igen, volt, hogy csúfoltak még munkahelyen is. Ezt meg kell tanulni leszarni, ne foglalkozz velük. Bőven felnőtt voltam, mire meglett az első saját lakásom, de meglett!!! Ne add fel, és ne hagyd, hogy a meglevő terheiden túl még rád pakoljanak.

Tanulj szorgalmasan, tarts ki, és meglesz a gyümölcse!

2014. aug. 23. 06:40
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Én egyikőtöket sem piszkálnám. Annak a lánynak az, neked ez jutott. Lesz ez még így se.
2014. aug. 23. 10:52
 4/4 anonim ***** válasza:

Hajlamosak elfelejteni az emberek, hogy mindenkinek vannak problémái, és ezeket felesleges összehasonlítani. Nem az számít, hogy objektíven nézve melyik a nagyobb gond, hanem az, hogyan élitek meg.

Én nem nézek le senkit anyagiak alapján. Hülyeség.

2014. aug. 26. 00:48

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!