Van olyan ingyen letölthető hanganyag ami elmondja a szorzótáblát? Hogy könnyebben tanulja meg a gyerek? Van egyáltalán ilyen?
Figyelt kérdés
nem flegma beszólásokat meg kioktatásokat kénék hanem egy oldalt címet ahol ezt letudnám tölteni!aki beszeretne szólni az inkább ne is írjon!én tudom hogy szeretném könnyebbé tenni a tanulást a gyereknek!!!!!2010. jan. 14. 21:39
11/13 A kérdező kommentje:
KÖSZÖNÖM A SEGÍTSÉGET,DE MÁR NEM KELL!!!!FŐLEG ANNAK AKI AZT ÍRTA HOGY "ESTÉNKÉNT FEL LEHET MONDANI ANYUKÁNAK" MÁR MEGOLDOTTAM NEMVOK KÍVÁNCSI ILYEN VÁLASZOKRA!EZT A KÉRDÉST MÁR RÉG TETTEM FEL,DE AZÉRT KÖSZÖNÖM!:-p
2010. febr. 1. 08:44
12/13 anonim válasza:
Én nem válaszoltam, de ezt a megjegyzést a válaszolók nevében is kikérem magamnak. A számítógép-etikett tiltja a nagybetűk használatát (erre fel is hívják a figyelmedet!), neked se okod, se jogod a válaszadóiddal kiabálni. Azon kívül azt, hogy "vok" azt írja egy tinilány, de ne egy felnőtt anya. Megspóroltál vele 3 leütést, vagyis 1 másodpercet, miközben rongálod a nyelvünket? Továbbá a kérdésed nem régi, két hetes és három napos: ha a te gyereked ennyi idő alatt megjegyezte a szorzótáblát, akkor egy zseni, és nincs is szüksége a te segítségedre. A választól tartózkodj, nem vagyok rád kiváncsi, el se fogom olvasni. Ja, és: nem "letudnám tölteni", "beszeretne szólni", hanem le tudná tölteni, be szeretne szólni. Negyedikes anyag az igekötős igék helyesírása. Lesz még a gyereked negyedikes is. A vesszőhiányról és a nagybetűs mondatkezdésről nem beszélve. Ha ennyire nincs időd, ne pazarold a gyakori kérdésekkel. De most támadt egy olyan érzésem, hogy te nem is anya vagy, egy anya nem lehet ennyire primitív, hanem maga a túlkoros gyerek, aki nem volt képes megtanulni a szorzótáblát.
13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm hogy te vagy nekünk!Nagyon bölcs vagy!:-))
2010. febr. 2. 08:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!