Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok, szoktatok "lenyomozn...

Kamaszok, szoktatok "lenyomozni" valakit, akit amúgy nem ismertek?

Figyelt kérdés

Ha megtudjátok valaki nevét, akkor rákerestek facebookon, vagy megkértek valakit, hogy kérezze meg azt, aki megkérdezi amazt és akkor megtudtok az illetőről valamit, vagy ilyesmi...

Van egy lány, akihez ma odamentem a buszmegállóban. Tudom a keresztnevét, a becenevét, a korát és a lakhelyét... Meg hogy melyik kerületbe jár iskolába. Hogy kereshetném meg facebookon?

17F

2014. aug. 13. 14:38
 1/6 anonim ***** válasza:
Név és lakhely alapján, vagy pedig a lehetséges közös ismerősöknél nézelődök (a legtöbb embernél még úgy van beállítva, hogy az ismerőseire rá lehet keresni név alapján - ilyenkor csak keresztnevet írok be, vagy becenevet). Általában meg szoktam találni azt, akit keresek :D
2014. aug. 13. 14:48
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Beírod a fenti keresőbe a keresztnevét, aztán rákattintasz arra, hogy további találatok megjelenítése, aztán bal oldalon Eredmények típusa: Személyek. Ott megadod az ismert adatot és hajrá. :)
2014. aug. 13. 16:05
 3/6 anonim ***** válasza:
Igen. Rendszeresen :D Csak nem tudom minek
2014. aug. 13. 19:30
 4/6 Gyémántlány ***** válasza:

Egyszer próbálkoztunk a "lenyomozással".

Egy barátnőmnek megadta a nevét egy srác a színházban. Nem találtuk meg, sajnos.

De te elég sokat tudsz a kiszemeltedről, szerintem neked könnyebben fog menni.

Nézd meg, milyen sulik vannak az adott kerületben, és keress rá a nevére az iskolák hivatalos facebook-oldalain. Ha van ilyen... A like-olók között azt hiszem, tudsz keresni.

De mivel tudod a nevét, és, hogy hogy néz ki, az is lehet, hogy nem is kell ezt megtenned.

És hátha látod még a megállóban is :)

2014. aug. 13. 20:40
 5/6 anonim ***** válasza:

en mindig:D kicsit gaznak is erzem magam neha :(

de egyebkent vicces hogy mennyi mindent meg lehet tudni az emberrol ugy hogy meg csak ismerosok se vagytok

2014. aug. 13. 22:37
 6/6 anonim ***** válasza:

Ilyet én is szoktam, ha unatkozok :D random emberekről derítek ki dolgokat. Aztán fura úgy rájuk nézni az utcán utána, hogy valószínűleg a nevemet se tudják.

Facebookon egy közös ismerősötök ismerősei között keresd meg. Oda be lehet írni a keresztnevet és abból már ki tudod szűrni.

2014. aug. 14. 22:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!