Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Milyen gyakran jartok fogorvos...

Milyen gyakran jartok fogorvoshoz? Illetve az is érdekelne hogy körzetihez vagy maganhoz

Figyelt kérdés
én fél évente magánhoz és elég sokat szoktam fizetni. Ti nem sajnáltok sok pénzt otthagyni? illetve mindig van rá keretetek?
2014. aug. 12. 23:24
 1/8 anonim válasza:
20%
Ennyi hulye embert egy helyen...most komolyan sajnalsz a fogadra kolteni penzt amivel eszel es letszuksegletu!? De persze azert bemesz a boltba es veszel batomsagokat,meg mukormot rakatszfel hetente fodraszhoz jarsz de a szad meg belul rohad....most komolyan az egeszsegedre sajnalod a penzed??????
2014. aug. 13. 00:01
 2/8 A kérdező kommentje:
nem sajnálok. érdekel hogy mások hogy vannak ezzel
2014. aug. 13. 00:47
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát van vagy 5-6 lyukas fogam, de tavaly már voltam rendberakatni, utálom h állandóan megy tönkre, ilyen rossz minőségűek. Idén nem voltam, majd legközelebbi nyári szünetben megyek vagy évközben néha. Persze nem megyek magándokihoz,.iszonyú sok lenne.
2014. aug. 13. 01:29
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem fogszabim van úgyhogy Nekem havonta kell mennem, de nem magándokihoz megyek azt nem engedhetjük meg magunknak
2014. aug. 13. 09:36
 5/8 anonim ***** válasza:

A körzeti fogorvosunkban nem igazán bízunk, voltak problémás esetek. Pl. amikor apumnak nem tudta normálisan megcsinálni a gyökérkezelést, majd közölte, hogy ki kell húzni a fogát, de még azt se tudta megcsinálni jól, és a gyökere ott maradt. A poklok poklát élte át apum, na mindegy...

Szóval van egy nagyon jó fogorvos ismerősünk. Abszolút bízunk benne, anyumnak ő csinálta évekkel ezelőtt a gyökérkezelést, azóta sincs semmi gond vele, abszolút jó lett. Most pl. felépített neki egy fogat, mert letört egy nagyobb darab belőle. Nagyon szépen megcsinálta, nem is látszik, hogy letört a fél foga. Persze, ezért fizetni kell, de azért az ember fogaira szükség van.

Egyébként nincs olyan rossz fogunk, főleg nekem és tesómnak. Évente, 1,5 évente szoktunk ellenőrzésre menni, de egyszerre megyünk, így azért olcsóbb. Persze, ha valami gond van, akkor megyünk hamarabb.

2014. aug. 13. 10:26
 6/8 anonim ***** válasza:
Amíg fogszabim volt havonta jártam, magán úton. Most ugyanoda háromhavonta, mert még éjszakait hordok és csekkolja, hogy minden oké-e :D Nem volt olcsó, de megéri, jártam körzetihez is és nincsenek jó élményeim... Most rá akar beszélni, hogy az épített fogam újraépítsem, de nagyon nem szeretném :D
2014. aug. 13. 10:38
 7/8 anonim ***** válasza:

Másfél éve nem voltam fogorvosnál, ha idén is meg lehet úszni az iskolai fogászatot, akkor idén se megyek.

14/L.

2014. aug. 14. 21:52
 8/8 anonim ***** válasza:
Egyszer voltam fogorvosnál, amikor baj volt a fogammal. Meg még általánosba jártunk minden évben. Azóta sosem voltam, a fogaim egészségesek, nem látom szükségét.
2014. aug. 14. 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!