Fiatalok! Ti már várjátok a szeptembert és az iskolakezdést? Miért? (2014)
Már nagyon, de félek is! Kezdem a gimit :)
15/L
Nagyon-nagyon picit. A "visszavágyó" diákok többségével ellentétben én nem a barátaimért. Egyszerűen, nekem kismértékben(!) kellenek a "muszájok". Kell, hogy felkeljek ekkor, mert különben elkésem. Kell, hogy leckét írjak, mert ezzel is elvégzek egy feladatot, amit én másnak érzek, mintha kifejtenék öt kiló babot. (Előfordult már, igen.)
Kell az a pici izgalom a dolgozatok előtt, majd a sikerélmény az ötös láttán, a feszültséglevezető dührohamom a kevésbé jó láttán.
A kevésbé komplikált ok, hogy hiába vagyok fiúsabb, belül mégis csak lány vagyok, és szeretek picit kiöltözni. (Értsd: Lecserélni a kutya-macskaszőrős, sáros, mocskos, büdös, paradicsomos, stb-s pólót és gatyát farmerre, normális pólóra, fújni magamra pici parfümöt, fülbevaló oszt jóvan.)
Ja, és kell némi emberekkel való érintkezés is, mer sajna a macska nem válaszol, mikor kérdezem...
14/L
Igen. Szeretek tanulni, és olyat tanulok, ami érdekel. Szóval öröm a tanulás. Jó társaságban, jó helyen vagyok, ez is egy plusz előny.
Viszont fárasztó évnek nézek elébe, minden nap 5 óra körül kelek, és 4 óra körül érek haza. Aztán tanulni, készülni, közben nyelvvizsgára is gyúrok, edzések, itthoni teendők (háztartásbeli munkák), és hétvégén a párom. Mivel távkapcsolatban vagyunk, csak hétvégén tudjuk megoldani a találkozást, ha meg tudjuk, mert ő már dolgozik. :D
Tudom, hogy sokszor leszek hulla fáradt, de a társaság, a tanárok, a tanulás, és a párom kárpótol mindenért. :)
19/L
Is-is. Végzős leszek, ezért nem várom, de amúgy szeretek oda járni, jó a közösség, jók a tanárok, tehát várom is. :) Meg szeretem a napi rutint és nem a nyári semmmittevést, vagy rohanást ideoda, mert túl soknak hittem az időmet és mégsem az... :)
17L
So-so. Dolgok ,amiért nem várom: most leszek 7-es, kapok 5 új tantárgyat, úgyhogy rengeteg plusz tanulás, korán kell lefeküdni (most hajnali 2 körül írok) és még korábban kelni.
Dolgok,amiért várom: hiányzik az osztályom. Nem konkrétan egyes emberek, hanem az egész osztályközösség. Új osztálytermet és szekrényeket kapunk, amire kíváncsi leszek. Végre elkezdhetek rendesen sportolni, edzésekre járni. (Bár titokban bevallom, hogy a tanulás is hiányzik kicsit, bár ezt Szeptember 2-án úgyis vissza fogom vonni:D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!