Lányos szülők! Ti hogyan reagálnátok?
Figyelt kérdés
Hogyan reagálnátok le azt, hogy ha a 16 éves lányotok elmondaná nektek, hogy Mo. egyik legjobb modellügynöksége felkereste őt? És hogy lehetőséget látnak benne és személyes találkozóra hívták?
Kérlek titeket CSAK SZÜLŐK válaszoljanak!!
2014. aug. 11. 15:33
11/15 anonim válasza:
20/L utolsó voltam. 2 hónapos kislány anyukája. Régen kezdtem modelkedni én is de gyorsan rájöttem hogy hogyan működik ez és abbahagytam. NAponta több ajánlatot is kaptam. Ha elfogadom őket mára már tévébe lehetnék. meg híres lehetnék, és csomóan meg*****k volna.
12/15 anonim válasza:
hat en oszinten mondva feltenem...... de abban az esetben hogy en is ott lehetnek akkor megprobalhatna szerintem egy probat meger es ez neki nagyon jol esik szerintem hogy igy majd tudni fogja magarol hogy szep :) ajanlom hogy kiserd el beszeljetek segitsd ha keri :) 36/n az en lanyom 14 eves ot is kertek meg az iskolaban os voltak ilyen valagatok de ot annyira nem erdekli a dolog :)
13/15 A kérdező kommentje:
Utolsó: Én vagyok a lány :) Anyukámnak már elmondtam, szerencsére jól fogadta a hírt :) Pedig nagyon féltem elmondani.. De azért láttam hogy örül hogy a lányát "észrevették" :) Persze nyilván félt, de azt mondta elmegyünk, és majd meglátjuk mi lesz..
Köszönöm a válaszodat!
És mindenkinek köszi! :)
2014. aug. 13. 12:44
15/15 A kérdező kommentje:
#14: Köszönöm szépen! :)
2014. aug. 14. 21:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!