Szülők ti mit tennétek ha megtudnátok?
Figyelt kérdés
Hogy reagálnátok ha megtudnátok, hogy a 14 éves lányotok elvesztette a szüzességét egy olyan sráccal akit ti utáltok mert megbízhatatlan, hazudozik, cigizik, bulizik stb..?2014. aug. 8. 05:51
11/12 anonim válasza:
Mivel már kiderült, hogy te a lány vagy, csak annyit tudok mondani, hogy mindenképpen beszéld meg anyukáddal ahogy már írták előttem. Egyébként meg egyet értek az előttem szólóval egyáltalán nem ez a "cigizni, bulizik" jellemzi a mai fiatalok egészét. Vannak normális fiatalok mai is. Hatosztályos gimnáziumba járok és nálunk a giminek kb. 20-a az akiről ezt el tudnám képzelni. Pedig vidéki suli.
12/12 anonim válasza:
Én is 14 évesen vesztettem el, egy hasonló fiúval. Anyukám úgyszint nem kedvelte. Ő nem hazudozott, viszont cigizett és bulizott is. De melyik fiatal nem jár el buliba, most úgy az igazat?! Én is tudtam mindent a védekezésről, mit s hogyan szabad illetve nem szabad. Igen, szerelmes voltam, nagyon. Ahogy a fiú is belém. Azóta sem lettem egy könnyűvérű nő. És nem is leszek. Ezeket a dolgokat nem a szüzesség elvesztése dönti el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!