Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Nagyon nagyon öreg egy 18...

Nagyon nagyon öreg egy 18 éves fiú egy játékszőnyeghez és legóhoz?

Figyelt kérdés
2014. aug. 5. 20:22
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Minek kérdezed? Azt csinálsz, amit akarsz. Ráadásul a legót amúgy is a szobádban csinálod. Ha szégyelled, egyszerűen csak nem kell reklámozni!
2014. aug. 5. 20:24
 2/13 A kérdező kommentje:
elmondtam egyik barátnőmnek ő meg terapeutát javasolt. betegnek érzem magam :(
2014. aug. 5. 20:26
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Ennyi. Akkor vagy mások véleménye érdekel, és abbahagyod, vagy pedig csinálod, amit szeretsz. Istmétlem: ha nem akarod, nem kell reklámozni.
2014. aug. 5. 20:28
 4/13 anonim válasza:
100%

Ha az egeszet nem ugy adod elo h "jajj en legozok,meg van egy ilyen szonyegem" stb..

Hanem ugy h nekem van es kesz .. akkor ez nem olyan ciki.

ennyi az egesz.

2014. aug. 5. 20:38
 5/13 anonim ***** válasza:
81%
hat azért a legobol van olyan kategoria,ami nem gyereknek való..ismerek olyan tobb diplomas,felnőtt embert,akinek sokszazezret érő lego gyujtemenye van..a lego szerintem kortalan..
2014. aug. 5. 20:41
 6/13 A kérdező kommentje:

persze nem úgy adom elő.

utolsó, persze kortalan, de én nem csak építek belőle fantasztikus dolgokat, hanem szó szerint játtszom a figuráimmal. pl van egy csomó mesefilm sorikból mintázott figurám.... egyszerüen jó játtszani....

2014. aug. 5. 20:45
 7/13 anonim válasza:
58%
Mond azt a baratnodnek h inkabb legoval jaccasz , mint a lanyok szivevel ;)
2014. aug. 5. 20:45
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Háát elég furának tart...várjunk csak.. :D

TARTANÁM...mivel valami oknál fogva tegnap énis előszedtem a régi lego-t és képzeld én is játszottam de csak egy fél órát felépítettem álmaim házát..rámtört az érzés.. ez van én nem szégyenlem és nem érzem cikinek sem.. :D :)

32hetes kismama

2014. aug. 5. 23:17
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

még a felnőttek is szeretnek legoval játszani

nem kell magunkból kiirtani a gyereket mert felnövünk

az ember szeret játszani, a kor csak állapot

a csajjal többet ne foglalkozz, nem való hozzád

2014. aug. 6. 03:35
 10/13 anonim ***** válasza:
85%
ha ez neked nyújt neked szórakozást, akkor nyugodtan csináld. nekem is vannak olyan dolgaim, amik másiknak nem tetszenek. kb. nem érdekel. én se foglalkozok másokkal, hogy miket csinál. a lényeg, hogy a haverjaimat nem zavarja.
2014. aug. 6. 14:54
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!