Mit tegyek, ha a lányom és a fiúja túl hangosan szeretkeznek nálunk és mindenki azt hallgatja?
A lányom nemrég töltötte tizennyolcadik életévét és van egy fiúja aki nála egy évvel idősebb.
A fiú egy-két hetente nálunk alszik, persze most a szünetben sokkal többször. Egy éve vannak együtt és ezt az együttalvósdit csak féléve engedem nekik.
Persze, ha együtt alszanak akkor ott van más is.
A problémám alapvetően nem azzal van, hogy együtt vannak, mert tartom őket már annyira felelősnek, hogy vigyázzanak egymásra és megfelelően védekezzenek.
Az a problémám, hogy többszöri megbeszélés és ígérgetés után is csak zeng az emelet vagy a fürdő tőlük, ha a barátja nálunk alszik.
Mivel két kamasz fiam is van, ez így elég kellemetlen mindannyiunknak.
Nem szeretném őket kirakni, vagy megtiltani a szexet (persze nem is tudnám), és azt sem szeretném nekik mondani, hogy a srácnál szexeljenek csak vagy keressenek egy szobát máshol mert én is voltam fiatal, de elég kellemetlen ez így mindannyiunknak. Szeretem őket és azt akarom, hogy mindenhol boldogok legyenek, csak egy kicsit halkabban.
Jó párszor átbeszéltük már ezt a dolgot a lányommal és ígérte, hogy halkabbak lesznek, de nem igazán sikerül és lassan már a férjem is kezd kijönni a sodrából és azt végképp nem szeretném, ha veszekedéssel vetnénk véget ennek a problémának.
A srác múltkor bocsánatot kért, mielőtt hazament és én szégyelltem magam a legjobban, de tegnap este ugyanolyan hangosak voltak, mint akkor..
Anyák/apák van valaki még ilyen helyzetben?
Tehetnék bármit is?
Beszéljek megint velük vagy mit tegyek?
Egy tanácstalan Anya
A lányod helyében elsüllyedtem volna a szégyentől,de úgy látszik ő nem vette a lapot.
Ha megy a hangoskodás akkor nyomd be nekik max hangerőn a nóta tv-t esetleg valami brutál metált.
Most nem azért de milyen lányod van már?
Sikoltozik? Illem nulla.
Én szépen beküldeném apát, hogy csapja szét a fiút.
Am még egy utolsó beszélgetés, még egy hangos szex és a fiú ne alszik ott többet.
Eszembe nem jut hangoskodni, ha otthon vannak a szülők/tesók akárki. Bunkó mind a kettő, én tuti kidobnám a srácot, ha nem tud viselkedni, lányodról meg nem is írok semmit sem.
Ha nem tetszik nekik, akkor lehet menni dolgozni és albiba kefélni, majd a szomszédok kopogtatnak nekik.
SZégyen a lányod!
Köszönöm az összes választ! És egy két embertől a tanácsokat is!
Ma reggel megint feljött a téma a férjem és köztem és arra jutottunk, hogy holnap leülünk a lányommal és a barátjával beszélni. Felelős szülőkként nem tűrhetjük tovább. Kapnak még egy esélyt, de ha megint az lesz, mint eddig akkor többször nem aludhat nálunk a fiú. Legalábbis addig nem míg meg nem tanulják csöndben intézni az együttléteiket.
Erre jutottunk mindketten a férjemmel, mert ha tovább tűrjük akkor csak minket néznek hülyének, többszöri kérlelés után is. És valóban már nagyon bosszantó is.
Szóval most ez a felállás van, és ezek után meglátjuk mi lesz :-) :-)
Köszi mindenkitől a válaszokat, még egyszer!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!