Mi a véleményetek a divatp*csákról?
Az osztályomban (és mindenkiében) rengeteg divatcica jár.Úgy értem h mindig a legújabb és legdrágább cuccokba járnak, a legújabb szlenggel beszélnek (mint pl. most a "szerííí^^", amit ki nem állhatok), és szabadidejük 15%-át szentelik a tanulásra.Tehát folyton a divatot követik, a pasizáson, mászkáláson és a menőzésen jár az eszük.Én nem ilyen vagyok!Én nem járok "EMO-s" sálba és egyéb kockás övekben és pólókban, színes csőnadrágokban és gyöngyökben...ennél sokkal szolidabban, egyszerűbben próbálom megválogatni a ruháimat.Négyes-ötös tanuló vagyok.Nem vagyok menő, nem is szeretnék az lenni, hiszen azok az emberek hiúk, önteltek és beképzeltek.Szerintem a divat személyiségrombolás!!(!)
A többiek emiatt a gondolkodásmódom miatt (is) néznem le!
Nektek mi a véleményetek erről?
a puruttya link nagyon durva:O
amúgy nekem az a véleményem róluk hogy unszimpatikus nyali-fali csitrik :/
Meg lehet.Például ha úgy neveled h kerülje a feltűnési viszketekséget akk tuti h nem lesz ilyen.No meg persze nem szabad a kezébe túl sok pénzt adni.Vagy csak egyszerűen nem engeded meg h ilyen ruhákba járjon és kész.Én pl ha felnőtt lennék és lenne egy lányom, és azzal jönne hozzám h piercinget akar, tuti nem engedném meg neki...
Am kösz a válaszokat, elolvastam őket->és egyet értek velük!:)
szia! nagyrészt egyetértek az előttem szólókkal, egy valamiben nincs igazatok tapasztalatom szerint: NEM az ilyenek viszik valamire! én olyan voltam, mint a kérdező, 4-5-ös tanuló, de nem menő csaj (mondjuk bajom sem volt senkivel). jelenleg osztályvezető vagyok egy nagy cégnél, férjnél vagyok van egy gyönyörű kislányom. az egykori "osztály menői"-nek életútjáról nem mesélek, mert visszatart ettől a jó nevelés :)
szóval, kedves kérdező: gimis korban két dolog nagyon fontos: tanulj és sportolj! (elsőt a leendő egzisztenciád, másodikat a jövőbeni testi-lelki egészséged miatt). hülyep*csák a rangsor kb. 1000. helyén vannak, így kezeld őket :) helyükön :)
Én se bírom az ilyen kis p*csákat, de az nem igaz h a kamaszkornak csak a tanulásról és a sportról kell szólnia.Te jó ég az úgy milyen unalmas lenne!
16/L
Utolsó kommentem után író első kommentelő xĐ :
Ja, sztem nyálas.Mi a jó benne?...Ez számomra örök relytéj marad.És igen, énis ugyanígy vok vele.Ki nem sz@rja le őket? xĐ Csak kíváncsi voltam a nép véleményére, azért tettem fel a kérdést.
Második kommentelő:
Igen, megértem a te szempontodat h nem azok viszik valahová, mert ők rosszabb tanulók és ez a jövőjükbe szól...de sztem az az egy hozzászóló úgy értette hogyha pl.van egy egyedi személyiségű szakmunkás, megegy olyan, aki nyalizik, annak fognak kedvezni, aki nyalizik.
És nyugodtan meséld el, röhögjünk már mi is egy jót! xĐ
Egyébként kösz a jó tanácsot->egyet értek vele.:)
Harmadik kommentelő:
Igen, nem csak arról kell szólnia, de sztem a második kommentelő nem erre célzott...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!