Mit vegyek fel ilyen időben? 16/L
Figyelt kérdés
este találkozom a barátnőimmel.. Most még nagyon meleg van de akkor elvileg eső és szél lesz2014. júl. 30. 16:30
1/2 anonim válasza:
Vigyél akkora táskát, amibe belefér egy kardigán vagy dzseki. Egyébként nem hogy eső és szél lesz, de konkrétan hatalmas vihar várható, szóval csak óvatosan :)
2/2 anonim válasza:
Elég necces. Hétfőn nem tudom felétek is elért-e az a hatalmas vihar, de ahogy elállt már mentem is házibuliba. Hosszú nadrágban mentem, mert féltem, hogy fáznék, de nem kellett volna. Bakancsot is vettem fel, annak csak azért örülök, mert a vászoncipőt moshattam volna. Szóval szerintem egy rövid vagy térdgatya elég, esetleg világos fari, ha olyan helyre mentek, ahol nincs sok ember és hideg lehet... Pulcsi meg legyen nálad, táskába befér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!