Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Nagyon gáz ha lányként így...

Nagyon gáz ha lányként így berúgtam?

Figyelt kérdés

Életemben először rúgtam be. Nem ittam sokat, de valami nagyon megártott, azt hiszem a házi. Emlékszem mindenre, és tudtam mit csinálok, csak a beszélőkémet nem tudtam vissza folytani és nem bírtam nagyon mászkálni.

Volt ott egy fiú akiről tudom, hogy tetszem neki, biztos forrásból mert a lány tesója barátnőm...de nagyon félénk. És sokak szerint nem helyes és nem is való hozzám mert hogy én szebb vagyok. És nem is áll jól anyagilag bár engem ez nem izgat. Viszont nekem valami megtetszett benne mégis. És részegségemben a karjára hajoltam ahogy ő ült egy székben , és hülyeségeket beszéltem neki, de nem szexel-szerelemmel kapcsolatban, hanem magamról ilyen hülyeségeket. Ő meg nagyon boldognak tűnt és ő is mesélt magáról. És ennyi.

Én nagyon szégyenlem magam e-miatt mert volt olyan pillanat amikor lezuhantam a földre le kellett feküdnöm mert nem bírtam hova rakni magam de ezeken kívül semmi más hülyeséget nem tettem. Egyébként házi buli volt és csak szűk körben.

18l

2014. júl. 28. 20:16
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
97%
Majd lesz még ilyen máskor is! Az ital ilyen, ez a természetes!
2014. júl. 28. 20:20
 2/12 anonim ***** válasza:
96%

Megesik hogy a csiga elesik!! :D

Vagyis szerintem semmi baj!! :)

1000% hogy minden embernek van legalább 1ilyen estéje! Ha nem több!! Ne aggódj! Nem 13éves vagy én nem megd...ak az árok párton!! Csak legközelebb figyelj oda mit iszol a házi pálinka az gyilkos tud lenni!! :D

21/L

2014. júl. 28. 20:23
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

semmi gond! én jártam már rosszabbul is :D

csak a srác lehet félreértett téged, akarsz tőle valamut? mert ha nem akkor inkább abbol lehet probléma

21/L

2014. júl. 28. 20:31
 4/12 anonim ***** válasza:
92%
nem gáz egyáltalán. főleg, hogy 18 évesen rugtál be először :)
2014. júl. 28. 20:36
 5/12 A kérdező kommentje:
Nem tudom mit érzek nem annyira az esetem és nem azért mert a bunkó rossz fiúkra bukok . De valami meg mégis tetszik benne, olyan fura érzések kavarognak bennem. Amúgy nagyon félénk vagy nem volt még komoly kapcsolatom sem.
2014. júl. 28. 20:36
 6/12 anonim ***** válasza:
91%
Teljesen rendben van. Egyáltalán nem gáz, mindenkivel előfordul.
2014. júl. 28. 20:44
 7/12 anonim ***** válasza:
95%
Ennyi történt csak? Ez semmiség :). 18L
2014. júl. 28. 20:55
 8/12 anonim ***** válasza:
77%
én akárhányszor ittam, nagyon ritkán mindig a wc-ben kötöttem ki :) ezért is kerülöm az italt egyik percről a másikra megárt. egy nagyon rossz berúgásom volt, mikor az akkori párommal alig voltunk együtt egy hónapja talán és elmentünk barátokkal nyaralni. első nap/este házi pálinka volt, és itattak, és annyira csúnyán berúgtam, hogy a párom összeveszett velem majdnem haza is ment, de azt még sem, persze megint mentem a wc-re, másnap piszok másnapos voltam, talán 4-5napig voltunk ott, de ezalatt végig éreztem a pia hatását, nem tudom lehetséges e, de a lényeg nem ártott a kapcsoltunknak, azóta a férjem, de írtó ciki volt :) a te eseted ehhez képest nem az, jó hogy a földön feküdtél néha néha nem túl bájos, de az hogy kicsit csavarodott a nyelved azzal semmi baj nincs :)
2014. júl. 28. 21:13
 9/12 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem gázos, nem csináltál semmi nagyon durva dolgot. Épp aktuális, mert piszok másnapos vagyok azután, hogy tegnap hülye módra éhgyomorra Hubertusoztam haverommal egy héziubuliban, majd bort és sört egymás után ittam, nagyon megártott, háromszor hánytam, és forgott minden. Szerencsére a Hubertusos haverom meg még pár barátnőm, aki nem volt szintén tropa összekapartak, de borzasztó kínosan és rosszul érzem magam. Viszont legalább megtapasztaltam, milyen, amikor az ember túl sokat iszik, és tudom, hogy soha többet nem szeretnék eddig eljutni. Máskor is ittam már, teljesen rendben volt minden, de most visszagondolva, tudom mit csináltam rosszul (rossz sorrendben ittam, borra sört, és nem ettem).

A fiú meg másik kérdés, az, hogy beszélgettél vele és jól érezted magad nem jelent semmit.

17/L

2014. júl. 29. 19:26
 10/12 anonim ***** válasza:
91%
Az utolsó sorig vártam,hogy valami durva legyen. Én ezt alkohol nélkül is produkálom.
2014. júl. 29. 20:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!