En is megalltam a novesben 14 evesen, de ez altalaban igy van a lanyoknal. Picit alacsonyabb vagy mint az atlag, azt hiszem az atlag noi magassag Mo-n 164cm. Tenyleg furcsa picit, hiszen anyukad magas. Ettel rendesen a novos eveidben? Nem fogyoztal?! Nem tornazol (talaj/szertorna) vagy balettozol? Egyebkent nagyszuloi/dedszuloi gen is lehet...
2013. okt. 20. 14:51
2/14 A kérdező kommentje:
12 évesen volt étvágytalanságom, így alig ettem egy nap, fogytam is.
14 évesen meg volt valakim, aki miatt sokat idegeskedtem, stresszes voltam és akkor se ettem normálisan.
2013. okt. 20. 15:03
3/14 anonim válasza:
Hát szerintem alacsony vagy egy kicsit. Én 14 évesen vagyok 160 centi,és a korosztályomban még így is alacsonynak számítok.
De biztos nősz még,hiszen 20-22 éves korodra bármi lehet!
2013. okt. 20. 15:22
4/14 anonim válasza:
Én 14 éves vagyok és 162 cm. Én alacsonynak érzem magam de az osztályban van nálam jóval alacsonyabb lány ,de van magasabb is , de az sem sokkal. Szeretnék még nőni, nem bánnám ha elérném az 1,7o-t is , de ez nem hiszem ,hogy valaha is be fog következni. Avval vígasztalom magam ,hogy a fiuk szeretik az alacsonyabb lányokat, mert akkor ők még férfiasabbnak mutatnak, meg a kisebb lányok cukibbak. Amúgy remélem mindketten fogunk még nőni. Drukkolok neked.
2013. okt. 20. 15:35
5/14 anonim válasza:
Alacsony vagy, igen. De azért a 159 cm nem olyan vészes, alacsonyabbat is láttam már. :) Különben anyukám 157 cm, apukám is alacsony (170), én mégis 165 lettem, ami így hozzájuk képest magas:D Tehát pont fordítva, mint nálatok.
Különben a legjobb barátnőm nővérével detto ugyanez volt a helyzet, általános 4. osztályig egy fejjel magasabb volt az összes többi lánnyal, aztán hirtelen megállt a növéssel, és 160 cm maradt. (most 20 éves, tehát már nem igen nő) Barátnőm 168 körül van.
2013. okt. 20. 15:43
6/14 anonim válasza:
Az emberek nagy része 14 éves korukra elérik a felnőtt magasságukat. Én akkor 177cm voltam, és a mai napig annyi vagyok (26 évesen). Viszont az igaz, hogy 20-22 éves korig még nőhet az ember, szóval pár centit még lehet nyersz, de sajnos valószínűbb, hogy nem. Viszont!!!! Kicsiként sokkal könnyebb csinosnak maradnod, és az xs-es ruhák úgy állnak rajtad, mintha rád öntötték volna!!! :) Nekem még az XL-esek is rövidek, mégis bővek... csak szenvedek a ruhavásárlásoknál...
2013. okt. 20. 17:05
7/14 anonim válasza:
Én 167cm vagyok és 13 éves de én mindig is koránérő voltam
2013. okt. 20. 17:48
8/14 anonim válasza:
20 éves vagyok és 160 centi :D
2013. okt. 20. 19:06
9/14 anonim válasza:
159 centi vagyok, de szeretek pici lenni.... :D
21L
2013. okt. 20. 20:27
10/14 anonim válasza:
Az átlagnál egy pár centivel alacsonyabb vagy de nem vészes és semmi hátrányod nem fog belőle származni.
Egyébként jól írják, a lányok többsége 14-15 éves korára eléri a számára megírt magasságot.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!