Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Alacsonynak számít (vagy...

Alacsonynak számít (vagy normál) 16 éves lányként 159 cm lenni?

Figyelt kérdés

Anya is van vagy 176 cm, apa is 180. A nagyszüleim(apai és anyai) is voltak ennyik.

8-9 évesen én voltam a legmagasabb, akkor hirtelen megnőttem, azóta meg mindenki magasabb lett szépen lassan.

Már vagy 2-3 éve nem nőttem.

2013. okt. 20. 14:33
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem ez így nagyon jó.
2013. okt. 21. 07:09
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Minél kisebb egy lány annál jobb. A fiúk az alacsony lányokat szeretik. Én személy szerint a 160 alattiakat. 170 felett nem is ismerkedem.

186 centi, 25 év

2013. okt. 21. 17:42
 13/14 anonim ***** válasza:
De jó neked, hogy ilyen alacsony vagy. Én sem vagyok zsiráf de nem vehetek magassarkút, mert magasabb leszek a barátomnál és ez számunkra kellemetlen dolog valamiért.
2013. okt. 21. 17:51
 14/14 anonim ***** válasza:
Szerintem nyugodj meg, nem vagy magas, picit alacsonyabb vagy az átlagnál, de hidd el vannak olyan pasik akiknek az alacsony lányok tetszenek!:) Ha alacsony vagy gond nélkül járhatsz magas sarkúban is! Tudom van, hogy kellemetlen, de sokszor örülhetsz annak, hogy alacsony vagy!:) Én 18/L vagyok és csak 153,5 cm. Engem van, hogy nagyon zavar, mert ez azért már túl alacsony, de próbálom megszokni és elfogadni!:)
2013. okt. 27. 11:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!