Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok, mennyire szeretitek...

Kamaszok, mennyire szeretitek azt, ha az iskolátokban valami szokatlan esemény történik, amiről aztán mindenki beszél?

Figyelt kérdés
Mondjuk valakivel történik valami, vagy valakik összeverekednek, ilyenek.
2014. júl. 24. 12:12
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Szeretem, mert feldobja az iskolai élet unalmas napjait, néha jó úgy érezni magam, mintha egy filmben lennék. :P Idáig egy olyan eset volt, amit lehet botránynak nevezni, akkor tényleg mindenki arról beszélt, mert jó pár ember belekeveredett az ügybe, bár ők csak áldozatok voltak, a balhét 2 ember vitte el.

Nagyon hamar lerendeződött az ügy, ezt kicsit bántam. :/ :D

2014. júl. 25. 17:18
 12/12 anonim ***** válasza:
Szerintem elég gusztustalan az, ha valakinek örömöt jelent az, hogy egy iskolatársa felvágja az ereit és ezért elbeszélgetik az órákat. Gratulálok. Lehet én vagyok a selejt, de inkább hallgatom az órai anyagot, minthogy valakivel ilyen történjen. Nyilván, ha megtörténik akkor beszélni kell róla és nem a szőnyeg alá söpörni, de szeretni az ilyen alkalmakat az enyhén gyomorforgató.
2014. júl. 27. 19:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!