Kamaszok, mennyire szeretitek azt, ha az iskolátokban valami szokatlan esemény történik, amiről aztán mindenki beszél?
Figyelt kérdés
Mondjuk valakivel történik valami, vagy valakik összeverekednek, ilyenek.2014. júl. 24. 12:12
11/12 anonim válasza:
Szeretem, mert feldobja az iskolai élet unalmas napjait, néha jó úgy érezni magam, mintha egy filmben lennék. :P Idáig egy olyan eset volt, amit lehet botránynak nevezni, akkor tényleg mindenki arról beszélt, mert jó pár ember belekeveredett az ügybe, bár ők csak áldozatok voltak, a balhét 2 ember vitte el.
Nagyon hamar lerendeződött az ügy, ezt kicsit bántam. :/ :D
12/12 anonim válasza:
Szerintem elég gusztustalan az, ha valakinek örömöt jelent az, hogy egy iskolatársa felvágja az ereit és ezért elbeszélgetik az órákat. Gratulálok. Lehet én vagyok a selejt, de inkább hallgatom az órai anyagot, minthogy valakivel ilyen történjen. Nyilván, ha megtörténik akkor beszélni kell róla és nem a szőnyeg alá söpörni, de szeretni az ilyen alkalmakat az enyhén gyomorforgató.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!