Szerintetek az ilyen embereket lehet barátnak nevezni?
Figyelt kérdés
Mióta gimnazista vagyok sajnos mindig csak a nyári szünetben tudok időt szakítani arra, hogy találkozzak az általános iskolai barátaimmal. Azonban ha én nem keresek fel senkit, akkor ők sem keresnek fel engem, hogy de jó lenne elmenni valahova stb. Ergo csak akkor tudok elmenni egy-egy barátommal csavarogni, ha én keresem fel. És ez szerintem így nagyon nem jó... :( Valaki itt esetleg tapasztalta már ezt? Ha igen, akkor ti mit tettetek? A válaszokat előre is nagyon köszönöm!2014. júl. 22. 13:22
1/6 anonim válasza:
akik nem keresnek, csak veled vannak ha te felkeresed őket azokat nem hívjuk barátnak, sajnálom.
2/6 anonim válasza:
Ne keresd őket.
Velem is volt ilyen, és már nagyon bánom, hogy én futottam utánuk ..
3/6 anonim válasza:
Velem is volt ilyen... Elkezdtem nem keresni őket... Ritkábban rájuk nézni... És ők sem nagyon néztek felém.
4/6 anonim válasza:
Én is tapasztaltam, aztán elkezdtem én sem keresni őket. De azért ha amikor együtt vagytok, akkor nagyon jól érzitek magatokat szerintem nem hiba ha mondjuk nagy ritkán elhivod őket valahova.
5/6 anonim válasza:
Velem is ez van, általános iskolából már senkivel se tartom a kapcsolatot. Középsuliból 2 ember van akikkel ritkán találkozunk/e-mailezünk. Általában az én kezdeményezésemre.
6/6 anonim válasza:
Ja és nem nevezném őket barátnak, csak "volt osztálytársnak".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!