Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 20 éves lány mennyire számítt...

20 éves lány mennyire számítt kamasznak?

Figyelt kérdés
2014. júl. 22. 00:26
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Jó esetben ez a korosztály már fiatal felnőtt, egyetemista, dolgozik esetleg érettségire készül, ha évvesztes és 5 osztályos gimibe jár, a jövőjét tervezgeti, és nem a szüleivel való háborúskodás meg az iylen-olyan irányzatok követése tölti ki az idejét. Természetesen ilyenkor még jó, ha el-eljár bulizni, nem mértéktelenül és sokat van barátokkal. :)

21/L

2014. júl. 23. 19:51
 12/14 anonim ***** válasza:
szerintem már nem kamasz. és pont ezt nem értem mert a nővérem is 20 éves és anya néha még mindig úgy beszél vele mintha egy 13 éves tini lenne (tehát mikor lecseszi stbstb) és nem értem. felnőtt ember könyörgöm..
2014. júl. 24. 00:34
 13/14 anonim ***** válasza:
Akár már anyuka is lehetnél.
2014. júl. 24. 00:41
 14/14 anonim ***** válasza:
ez azért vicces "még jó ha bulizik", persze,hogy jó hiszen a főiskolai,egyetemi évek ideje alatt van az igazán bulizós korszak 18-24 között,nem 15-16 évesen...
2014. júl. 24. 08:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!