Kamaszok, ti szoktatok egyedül mászkálni? (lent konkrétan)
Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy pl. ha unatkoztok van, hogy elmentek egyet egyedül sétálgatni, mert a barátaitok nem érnek rá?
Velem most az a helyzet, hogy 1 olyan barátnőm van, akivel szoktam csavarogni, de ő nyaral és már nagyon unom az itthonlétet..viszont még sosem (de tényleg) nem voltam egyedül sehol...arra gondoltam hogy bemegyek a belvárosba egyet fagyizni meg ilyenek..ti csináltatok már ilyet? Nem csak kamaszok válaszát várom.:)
2014. júl. 21. 19:04
11/17 anonim válasza:
Persze, miért ne mehetnél! :) Egy mozi is jó egyedül, én imádok egyedül járni és már tini sem vagyok, de ez volt a kedvenc szórakozásom :) EGy film, kis rágcsa, beülni a sarokba, vagy épp középre, mondjuk délben, amikor alig van ott valaki (szinte csak neked vetítik a filmet :D ) nagyon buli :) És a szülők sem paráznak nagyon, ha délben mész és nem este :)
12/17 anonim válasza:
Miért lenne?
Amúgy hány éves vagy, hogy még soha nem mentél egyedül sehova? Még soha nem mentél el a sarki ABC-be, vagy egy ruhaboltba egyedül?
Ha azt mondod: az más, akkor megyek valamiért, nem csak kószálok, akkor gondolj arra, az utcán lévő többi ember nem tudja, hogy neked dolgod van-e vagy csak csavarogsz ;)
13/17 anonim válasza:
Ha pl. egyedül szeretnék lenni, gondolkodni, nem figyelni senkire, akkor én is elmegyek egyedül sétálgatni. Időnként tök jó, sétálni, nézegetni a kirakatokat, enni egy fagyit, ilyesmi. :)
14/17 anonim válasza:
kifejezetten így elmenni nem szoktam,viszont van egy barátnőm,aki normál tempóban sétálva kb 30 percre lakik.mindig egy órával hamarabb indulok, mint a megbeszélt időpont.olyankor lassan sétálok,nézelődök,és egyedül vagyok a gondolataimmal.kifejezetten jól tud esni.szerintem nem rossz ötlet,sétálj egyet,fagyizz,mászkálj kicsit a városban.
15/17 anonim válasza:
Én is szoktam egyedül mászkálni,biciklizgetni, nincs ezzel baj.:) De ha cikinek érzed(nem az) akkor hallgass közben zenét, kapcsolj ki..hidd el, sokan császkálnak a városban csak úgy, nem te vagy az egyetlen.:)
16/17 anonim válasza:
Nekem se voltak nagyon barátaim, mindig egyedül mászkáltam, mikor Pesten éltem, bátran mentem mindenfelé, nem érdekeltek mások, mert úgysem ismert senki, mikor visszajöttem a kisvárosba, ahonnan származok, félve mozdulok ki és én is csak inkább este. Félek, hogy valaki meglát, hogy egyedül vagyok és megszólnak, meg ilyenek...
17/17 anonim válasza:
Csak úgy sétálgatni nem voltam, csak egyedül vásárolni. De már én is gondoltam rá, hogy el kéne mennem egyedül valahova. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!