Ti mit gondoltok erről?
Figyelt kérdés
ha egy 15 éves lány szülei nem engedik, hogy ott aludjon a 17 éves barátjánál2014. júl. 19. 14:28
11/19 anonim válasza:
Nappal is lehet szexelni, nem ez a lényeg. Nem is az, hogy "ha engednék azzal helyeselnék". Egyszerűen ez nem része egy tinikapcsolatnak. Én értem hogy nagyon jó érzés azzal összebújva aludni, akibe szerelmes az ember, de akkor is, nem tudom megmagyarázni miért, egyszerűen nem való ez ilyen korban. Én is kibírtam 18 éves koromig, 15 évesen még csak nem is csókolóztam, nem hogy ottalvás :)
20/L
12/19 anonim válasza:
#11 én is ezt akartam írni nagyjából, csak nem tudtam normálisan megfogalmazni. #6 voltam.
13/19 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, akkor még tényleg érdemes várni az együtt alvással :))
egyébként én vagyok a 17/f
2014. júl. 19. 21:11
14/19 anonim válasza:
Meg tudom érteni a szülőket, bár ahogy az egyik barátnőm anyukája megfogalmazta "a f--sz nappal is feláll" és inkább engedi a csaj barátját ott aludni, és csinálják biztonságosan, minthogy valami lépcsőházban meg ilyesmi helyeken hozzák össze. De 15 évesen még nem biztos, hogy itt az ideje. Bár a barátnőd tudja, ha ő késznek érzi magát akkor biztos... Mióta vagytok együtt, milyen a kapcsolatod a szüleivel?
15/19 anonim válasza:
ahhoz,hogy véleményt tudjak nyilvánítani,előbb ismernem kellene a lányt és a fiút is.
16/19 A kérdező kommentje:
kedves 14. válaszoló:
1 hónapja vagyunk együtt, a szülei bírnak engem
egyébként a szexet még egyikőnk se akarja
2014. júl. 20. 18:52
17/19 anonim válasza:
Ja értem. Azért gondolom te is meg tudod érteni, hogy féltik, de ha tényleg bírnak meg a lányukban is bíznak akkor előbb-utóbb biztos megengedik majd.
18/19 A kérdező kommentje:
persze, megértem hogy féltik
2014. júl. 20. 21:46
19/19 anonim válasza:
szerintem ez hülyeség hogy jaj ha ott alszik nála az szexet is jelent. gondolom otthon lesznek a szülei és nem szeretné hogy az első alkalom anya és apa mellett legyen. máskor is lehet. de attól függ hogy mennyi ideje vannak együtt, és a lány családja mennyire van jóban a fiúval. ha nem nagyon ismerik akkor megértem..de ha jóban vannak egymással és kedvelik is őt akkor csak szimpla féltés. beszélni kell velük
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!