Hogy a szülők nem akarnak nagypapivá meg nagymamivá válni idő előtt, ismerve, hogy egy betegtájékoztatót nem tudnak elolvasni a drága gyerekek.
2014. júl. 19. 14:29
4/19 anonim válasza:
Osztom a szülők véleményét, pláne ha nem túl régóta vagytok együtt. Félnek attól, hogy a kicsi lányukat megrépázza a csúnya barátja. :D
2014. júl. 19. 14:29
5/19 anonim válasza:
mivel nem ismerem se a lányt, se a barátját és azt se tudom mióta vannak együtt, mennyire komoly stb, ezért csak annyit tudok mondani, hogy lehet okkal nem engedik meg
2014. júl. 19. 14:31
6/19 anonim válasza:
Nekem sem engedték. Én sem engedném. Nem azért mert szexelnek. Azt nappal is lehet. De az nem ennyire egyértelmű. Ha együtt alvás van, ott szex is van. Ha engednék, akkor azzal helyeselnék a dolgot.
2014. júl. 19. 14:31
7/19 anonim válasza:
18 éves korod alatt a szüleid felügyelete alatt élsz, ha ők nem gondolnak elég érettnek, vagy nekik régimódi ezirányban a felfogásuk akkor is szót kell fogadnod. Ismerd meg jobban a barátodat és csináljatok sok olyan probramot, ami nem ottalvos, hanem eljártok strandra, társaságba, valami közös hobbira..ismerd ki még a fiút, a fiú is még nagyon fiatal lehet még éretlen egy komolyabb kapcsolatra.
2014. júl. 19. 14:34
8/19 anonim válasza:
Semmit. Miért kéne ott aludnia? 15 évesen ez nem egy kapcsolat része. Ezen nem kellene fennakadni, teljesen természetes dolog, hogy nem a tini-kapcsolatok része az együttalvás.
2014. júl. 19. 14:38
9/19 anonim válasza:
15 évesen??Teljesen egyetértek vele!
Én 18 évesen aludtam először a barátomnál.
15 évesen még az első csókon voltam csak túl.
2014. júl. 19. 14:49
10/19 anonim válasza:
Mindenki úgy neveli a gyerekét, ahogy akarja. Szerintem ez pont az az életkor, ami esetén azt sem tartom túlzásnak, ha nem engedik, de azt se, ha engedik.
Ha pl. vkinek 17-18 évesen nem engedik meg, vagy épp 13 évesen megengedik, azt már furcsállom.
Nekem spec. megengedték. Anyumnak az volt a véleménye erről, hogy szexelni nappal is tudunk, ahhoz nem kell éjszakának lenni. Szóval ha annyira szexelni akarunk, úgy is megoldjuk, ezzel nem tudja megakadályozni. Ráadásul az akkori barátom 140 km-re lakott, így hétvégén célszerű volt ott aludnom, vagy épp neki nálunk aludnia, mert különben alig láttuk volna egymást, hisz a nap nagy része elment volna az utazással.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!