Kamaszok! Ti hogy tudtok felszabadultak lenni egy koncerten vagy házibuliban?
Én még nem nagyon jártam ilyen helyeken. De a pár alkalommal amikor voltam.... akkor is olyan félős voltam. Nem merek felszabadultan ugrálni, táncolni stb.
Mit tegyek? Olyan bénán érzem magam így. :S
17L
Sok újat én se tudok hozzátenni az előttem szólókhoz, de teljesen átérzem a helyzeted.
Én is furán éreztem magam a házibulikon, diszkóban. A gondolataim mindig egészen máshol jártak, jó messze a bulitól...
Félreértés ne essék, nem vagyok antiszociális, nincs bajom az emberekkel, a tömeggel, az alkohollal...
De ez nem az én világom. Nem tudtam táncolni a diszkó "zenére", mert nem éreztem magaménak a zenét, se a társaságot.
Azt javaslom, hogy olyan helyre menj, ahol önmagad tudsz maradni. Ha pl metálos beállítottságú vagy, akkor ne menj diszkóba, azért, mert a suliból a menő csajok oda járnak... Akkor mindig rosszul fogod érezni magad.
Én pl a szűk baráti körrel való sörözgetés híve vagyok. :D
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!