Mit tennétek, ha kiderülne, hogy 13-14 éves lányotok webkamerán keresztül mutogatja a melleit néha huszonéveseknek?
aki azt írta, h. kamukérdés, miért írta? nem volt szó sem arról hogy megtörtént, lehet h. csak egy felvetés. nem volt benne semmi személyes.
hát nem tudom... érdekes jelenség lenne... vmi tuti el lenne rontva a nevelésében
ELvennéma webkamerát. Lekódolnám a gépet és csak az engedélyemmel gépezhetne mx. napi másfél órát, úgy, hogy bármikor megnézhetem, mit csinál.
Meg asszem, ha nincs tisztában vel teljesen, hogy mit csinál, megbeszélném vele a dolgot. Ha tudja, és szándékosan csinálná, akkor egy-két pofont tuti lekennék neki.
Egyébként egy 13 éves kislánynak, általában(!) még nem nagyon vannak mellei. Vagy?
első voltam, és annak, aki lepontozott:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__59..
olvasd el a válaszokat, és talán megérted, hogy miért keríteném elő a fiút akár a föld alól is.
elég sok szép nő szaladgál az országban, szóval annyira sokat nem kell kutatni.
Ebből a hozzászólásból arra gondolok, hogy te lehetsz a huszonéves fiú. Milyen plusz örömöt okoz az, hogy egy 13 éves kislány bizonytalanságát és "megfelelni akarását" használod ki?
szia! én lányom még csak négy, de elképzelem a szitut...hmmm...szóval:
1. komolyan elgondolkoznék az eddigi nevelés sikertelenségének okán
2. ha rájöttem, miért voltam eddig alkalmatlan arra, hogy gyereket neveljek, változtatnék amin még lehet (mentsük a menthetőt)
3. gyerekkel elbeszélgetnék, hogy lássam, normális-e 1általán. ha nem, szakemberhez fordulnék :P ha igen, elmesélném neki, mitől nő egy nő. mondjuk tartás, meg ilyesmi...
4. feljelentést tennék a rendőrségen ismeretlen tettes ellen pedofília gyanúja miatt (NÉZNI is bűncselekmény, ha nem tudná vki). nyomozzák le az IP címet, és beszélgessenek el a fiatalemberrel ŐK, azért vannak fizetve.
nagyjából ennyi :)
ha ezt tenné a gyerekem, talán kifejezném először az értetlenségemet, de lehetőleg nem veszekednék vele. nem stresszelném le kiabálással, a cuccai elvételével, fenyegetéssel, meg azzal a hülyeséggel, hogy "ehelyett inkább tanulnál", ami al egnagyobb hülyeség, amit egy gyereknek mondhatsz, mert ha eddig nem utálta, hogy tanulnia kell, ezután biztos fogja.ü
tehát nem üvöltöznék vele, és nem bántanám, viszont azonnal elmennék vele pszichológushoz, ahol valszeg külön-külön, majd közösen is részt vennénk terápián, ahol kiderülne, hogy miért csinál ilyet.
"A kérdező kommentje:
Csak úgy megjegyzem, láttam én már 13 évesnek olyan melleit, hogy azóta is kutakodom olyan szép, feszes, nagy mellek után."
Hát előszőr is bevonulnék a helyedbe a vigyorgóba és ott tölteném a napjaimat amíg nem késő. Undorodom az ilyen férgektől. Rohadjon meg az összes ilyen pedofil. De gondolom te ezen is csak nevetsz. Gratulálni tudok, milyen egy el*aszott életed és családod lehetett ha ilyen szintre jutottál.
Aztán mondjuk ha megnézzük a ma 14éveseket nemis csodálkozom h ennyi pedofil van. Már ahogy öltöznek. És ami a legviccesebb h a kortársaim. Nevetséges. Nem vagyok komoly, de nem leszek olyan ri**nc mint a maiak. Meg engem normálisan nevelnek. Szval az olyan szülöknek akik csodálkoznak miért van a lányuknak 20éves pasijuk vagy milrt kell 13évesen gyógyszert venni hát elgondolkoznék. L/14
És én ezt tudom, mert ilyenekkel vagyok körülvéve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!